Maldiverne hoteller

Maldiverne
[child-pages]

Kort gennemgang af de Bedste hoteller og resort på Maldiverne

Der er et stort antal af resorts og i Maldiverne, der passer til en bred vifte af smag og pengepung. Her tager vi dig igennem mange af de populære destinationer.

Der er et stort antal af hoteller og resorts i Maldiverne, der passer til en bred vifte af smag og pengepung. Her tager vi dig igennem mange af de populære destinationer.

Angsana Resort & Spa Maldives


Angsana ligger i Ihuru øer (Male) og er en kort 14 km afstand fra hovedstaden Male.

Den udvej indeholder 45 villaer – nogle af de gode funktioner i disse omfatter stråtag, individuelle private haver og hyggelige verandaer. Gæsterne kan vælge mellem deluxe beachfront villaer og standard beachfront villaer.

Ihuru har et godt ry for at have nogle af de fineste hus koralrev i Maldiverne og så er en god destination for dem, der ønsker at gøre en smule af dykning og snorkling.

Spaen på Angsana Maldiverne tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder ansigtsbehandlinger, massage og forskellige andre.Asdu Sun Island Maldiverne

Asdu Sun Island er et trestjernet resort med 30 værelser beliggende i Kaafu (Mand) Atoll hvor man kan bo i et et værelse på vandet.

Selv om det ikke kan være en af de mere luksuriøse valg, går Asdu Sun Island tilbyde den sædvanlige række aktiviteter, herunder dykning, kano, snorkling, fiskeri og meget mere.

Ekstra faciliteter inkluderer en læsning bibliotek, hvor gæsterne kan tage ud bøger at læse ved stranden plus en video hall og internet surfing.

Bandos Island Resort Maldives

Den Bandos resort har 225 gæsteværelser af varierende typer – gæsterne kan vælge fra standard, deluxe, haven villaer, Jacuzzi Beach Villas, og vand villaer. The resort er beliggende i North Male Atoll.

Bandos åbnede første gang i 1972, selv om det er vokset betydeligt siden da til at blive en af de største Maldiverne resorts med faciliteter til at matche. For eksempel, nogle af faciliteterne bare omfatter tennisbaner, en kaffebar (og fem restauranter), et diskotek & bar, fitnesscenter og sauna, pool værelse, et par af svømmebassiner, skønhedssalon samt et spa med massage.

De dykker faciliteter er godt med en dykkerskole tilbyder dykkerkurser.

Banyan Tree Maldiverne

The Banyan Tree er en anden luksuriøst feriested beliggende i North Male Atoll. Resortet byder på fem forskellige typer af værelser fra standard til Ocean View Villas. Der er et valg af fire restauranter og barer, en meget god spa og fremragende rekreative faciliteter, herunder dykning, snorkling og dybhavsfiskeri at nævne et par stykker.

Baros Island Resort Maldives

Beliggende i North Male Atoll, Baros ligger kun 20 minutter med speedbåd fra Male lufthavn. Den udvej tilbyder tre typer af indkvartering – vand villaer, Baros villaer og deluxe villaer – her kan du bo på vandet.

Der er flere barer og restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af kontinentale & orientalske køkkener.

De rekreative faciliteter på Baros er enorme, og bortset fra de standard dykning og snorkling muligheder, der tilbydes på næsten alle feriesteder, Baros tilbyder flere ekstra tjenester – badminton, aerobic og cykling er blot nogle få af disse.

Bathala Island Resort Maldives

Bestemt en af de mindre resorts beliggende i Ari-atollen, er Bathala godt betragtes af dykkere.

Det 4 stjernede feriested indeholder 37 hytter og er bedre egnet til dem, der ikke planlægger at gøre meget andet end dase væk.

Biyadhoo Island Resort Maldives

Biyadhoo ligger på Kaafu Atoll (Sydlige Male-atoll) er et firestjernet resort indeholdende i alt 96 værelser. Udvej er meget betragtes som et godt sted for dykning og snorkling. Bestemt en ø for dem, der søger for vandsport og aktivitet ud over den spektakulære natur, at Maldiverne tilbyder.

Boduhithi Island Resort Maldives

Denne klub stil resort med over 80 værelser er en særlig favorit med italienske kundekreds. Som man kunne forvente, betyder et stort antal tilgængelige aktiviteter og alle de fine italienske spisning du kan håndtere. Personalet er også overvejende italiensk.

Boduhithi ligger i det nordlige Atoll (Kaafu) og har en officiel rating på fire stjerner.

Bolifushi Island Resort Maldives

Beliggende i South Male Atoll, omkring 12 kilometer sydvest for Male dette 4 stjernede nominel resort har tre typer værelser – Boli, Beach Villa og Water Villa.

Faciliteterne er gode og tilbyder dykning, snorkling, dykning og masser af andre aktiviteter. Der er også god Spa.

Club Med Farukolhufushi Maldiverne

Set i det nordlige Atoll, denne ø udvej er meget godt for dykning og vandsport. Det 4-stjernede resort tilbyder en bred vifte af faciliteter og 150 værelser. Der er to typer værelser – overlegne, og overlegen med balkon.

Undervisningen er tilgængelig for vandsport, herunder windsurfing og sejlads, mens andre aktiviteter på tilbud, herunder kajak, beach volley, fodbold, vandpolo og meget mere. Feriestedet tilbyder også en swimming pool, spa, kunst / håndværk værksted, tv / pool rum og meget mere.

Coco Palm Resort & Spa Maldives

Dette femstjernet resort er beliggende på den private ø Duikolu (Baa-atollen) og er cirka en halv time via hav-fly fra hovedstaden Male.

Indkvarteringen er meget luksuriøse og der er fire typer af værelser fra strandvillaer til den utrolige lagunen palace suite.

Feriestedet byder på flere restauranter og barer, som alle ligger i meget rolige steder og har også en stærkt anbefales spa.

Aktiviteter og dykning fås også med en dykkerskole og masser af sportsgrene såsom vandski, kano, surf-cykling, sejlsport og meget mere. Tennis, badminton, volleyball er også på tilbud og udvej har et motionscenter også for den sundhedsbevidste.

Cocoa Island Maldives

Cocoa Island er et femstjernet resort i South Male Atoll og er cirka 30 minutter fra Male via speedbåd.

Værelserne er af høj standard og kommer i varierende typer herunder én og to seng villaer, Dhoni loft suiter og Dhoni standard suiter.

De vigtigste aktiviteter på tilbud er dykning, vandsport og island hopping.

Dhonveli Beach & Spa Resort Maldives

Ikke overraskende, “Dhonveli” i Maldian står for “krystal hvide sand”. Dette er en fem stjernede udvej med fem forskellige typer af værelser, der er placeret på North Male Atoll.

Udvej har en hovedrestaurant, den Banana Garden Restaurant, men tilbyder også en solnedgang bar & café.

Der er flere af de sædvanlige indendørs og udendørs rekreative faciliteter til rådighed, herunder “big game fishing” og “eventyr cruising”. Oplyst tennis / badminton, carom, bordtennis er et par af de mere traditionelle aktiviteter på tilbud og udvej har et fitnesscenter og spa også.

Ellaidhoo Tourist Resort Maldives

Beliggende på North Ari Atoll er det fire stjernede Ellaidhoo resort. Det er helt en afstand fra Male (over en time med speedbåd selvom kun 20 minutter via vandflyver). Ellaidhoo er en af de mindre resorts og hele øen er omkring 300 meter lang og 280 meter bred.

Der er 156 værelser delt op i standard, superior og deluxe. De spise faciliteter inkluderer restaurant, café og bar.

Diving & rekreative aktiviteter er tilgængelige, og disse omfatter ø-hopping, snorkling safarier, morgen fiskeri, en udflugt til Male og mere. Der er også en Spa.

Embudu Village Maldives

Denne fire stjernede resort ligger i Kaafu Atoll og øen er kun 300 meter lang. Der er en meget letgående føler til øen. Der er 118 værelser fordelt mellem standard, superior og vand bungalow værelser.

Som man kunne forvente, hovedaktiviteterne i Embudu er dykning, vandsport og en fest af yderligere aktiviteter normalt findes i Maldiverne reorts.

Der er en restaurant, bar og café serverer et udvalg af mad og drikke.

Eriyadu Island Resort Maldives

Set i North Male Atoll, Eriyadu er et firestjernet resort, der indeholder 57 superior værelser kun. Det er en 45 minutters overførsel via speedbåd fra hovedstaden Male. Det er et 4-stjernet resort.

Der er en restaurant, bar og café til rådighed for gæsterne, og der er gode dykning faciliteter til rådighed, som du ville forvente.

Filitheyo Island Resort Maldives

Beliggende på Faafu Atoll, Filitheyo er et femstjernet resort med 125 villaer af forskellige typer.
Filitheyo tilbyder en hovedrestaurant, et par barer og en café, og flere af de standard dykning og rekreative faciliteter er tilgængelige herunder kulturelle shows og levende musik også.

Four Seasons Resort Maldives

Set i North Male Atoll, Four Seasons er en spektakulær femstjernet resort med 106 værelser i forskellige typer (fra standard strandvillaer og strand bungalows med udendørs brusere til vand villaer).

Feriestedet tilbyder tre restauranter og to barer og nogle af de funktioner omfatter en sund udbud af vegetarisk mad samt temaaftener.

De faciliteter og rekreative faciliteter er meget gode – såvel som standard Maldiverne tilbud kan gæsterne prøve kræfter med luftfotos udflugter, katamaran sejlads, big game fiskeri og ø-hopping.

Den udvej er en halv time overførsel via speedbåd fra Male.

Full Moon Resort Maldives

De fem stjerne Full Moon resort er beliggende i den Nordlige Male-atoll og er en 20 minutters speedbåd fra Male.

Der er 156 værelser – fra deluxe og hytte værelser til vand bungalows og vand villaer. Arkitekturen har en meget traditionel, træ føler og indkvartering er meget komfortabel.

Ikke mindre end fem forskellige restauranter tilbyder et stort udvalg af internationale retter og holde gæsterne paller glade på alle tidspunkter. Der er også tre barer og en café.

Mens de fleste Maldiverne resorts har deres egne kurbade, er Full Moon spa faktisk placeret på en separat ø – en dejlig touch.

Et godt udvalg af aktiviteter og rekreation er også på tilbud.

Hakuraa Club Maldives

På Meemu Atoll ligger fire stjernede Hakuura Club tilbyder enten stranden eller vand bungalows. Udvej er 130 km fra Male. Et godt udvalg af aktiviteter og rekreation tilbydes.

Halaveli Holiday Village Maldives

Dette er en tre stjernede resort i Ari Atoll tilbyder en række beach bungalows. Overførslen fra lufthavnen er en halv time ad søvejen fly eller 1,5 timer via speedbåd. Dhon overførsler er tilgængelige, men tage 360 minutter.

Der er en vigtigste restaurant og bar tilbyder en bred vifte af retter. En rimelig standard eller rekreation og dykning faciliteter er også tilgængelige.

Dette er en rimelig mulighed for dem med et stramt budget, der er på udkig efter en Maldiverne oplevelse. Mens værelser ikke er helt billigt, de er mere overkommelige end de fire og fem stjernede muligheder.

Helengeli Tourist Village Maldives

Helengeli er en fire stjernede resort, der er baseret i Kaafu Atoll. Der er 50 strandvillaer til rådighed og tilbyder den sædvanlige valg af rekreation og aktiviteter. For at nævne et par stykker, de omfatter Spa, restaurant / bar, internet faciliteter, ferskvand pool samt Dhoni / speedbåd / vandflyver leje. Der er også en dykkerskole.

Hotel Conrad Hilton Maldiverne Resort & Spa Rangali Island Maldiverne

Det luksuriøse femstjernede Hilton er ikke for dem med en skrøbelig budget! Beliggende i South Ari Atoll, udvej er 90 km fra Male lufthavn.

Der er 150 værelser opdelt i standard / deluxe beach villas, vand bungalows, og solnedgang vand villaer.

Den vigtigste restaurant er Atoll restaurant med to åbne køkkener. The Sunset Bar & Grill er en dejlig tilføjelse bygget over vandet med en fantastisk udsigt over lagunen. Du kan endda have en privat grill specielt lavet af en udvej kok.

Nogle store rekreative & dykning aktiviteter udbydes, herunder swimmingpool, tennisbaner, fitness rum & spa og et stort udvalg af vand & andre sportsgrene.

Dette er blot en håndfuld af de førende hoteller og ferieområder tilgængelige i Maldiverne. Mens alle tendens til at være midten til høje ende, kan dit valg bestemmes af den type ferie, du er interesseret i, så nogle yderligere forskning altid er recommemded.