Rejseguide Gan

 

Billige flybilletter til Male på Maldiverne

Gan er en af ​​de beboede øer Haddhunmathi atollen, administrativ kode Laamu og den foreslåede kapital til Mathi-Dhekunu provinsen Maldiverne.

Gan er den længste ø i Maldiverne. Den er opdelt i afdelinger, der er den nordligste af, som opfordrede Thundi midt Mathimadhu og slutningen Mukurimagu. Gan er forbundet med Maandhoo den ubeboede ø på sin syd. Maandhoo er forbundet med den regionale indenrigslufthavn på Kadhdhoo ved en kort dæmning. Kadhdhoo støder på sin syd med Fonadhoo, hovedstaden i atollen. Dæmningsvejen som forbinder mellem Kadhdhoo og Fonadhoo har næsten en kilometer. De fire øer Gan, Maandhoo, Kadhdhoo og Fonadhoo hvor det er forbundet med dæmninger strækker sig op til omkring 18 km i længden at gøre op den længste forlænge tør jord i Maldiverne.

Gan er den største ø i atollen og i Maldiverne. Øen er på den østlige udkant, hvor de fleste øer i atollen er placeret. Øen Gan er beliggende med forbløffende beaches.The Øen har også imponerende gravhøje fra en pre-historisk buddhistiske tid. Højene kendt som “Hawitta” er en pyramide lignende struktur er bygget i før-islamisk tid, og har en historie på over 600 år. Væk fra hjemmet, opleve den unikke og uspolerede natur af den smukke Maldiverne gennem vores oplevelsesferie tour. Denne mulighed vil udsætte de besøgende til Maldiverne historie, kultur og levebrød opslugt i det naturlige havmiljø, hvor sol, sand og hav danner rammen for denne uspolerede paradis.

SAS udvider flyruten mellem Billund og Oslo fra en til to daglige afgange.

SAS udvider flyruten mellem Billund og Oslo fra en til to daglige afgange.

Den Reveries Diving Village udviklet af Bison Maldiverne Pvt Ltd blev officielt åbnet af præsident Mohamed Nasheed 1. februar 2011. Da det er det første af sin art i landet på grund af at det er udviklet på en beboet ø. Drømmerier med 23 værelser, restaurant, internet café, swimmingpool, Roof Top Café, Konferencefaciliteter, spa, PADI certificeret Dive Skole og vandsportsfaciliteter vil tilbyde en ny form for turisme.