St John rejseguide

Slap af på stranden om formiddagen, udforsk en kirke fra danskernes tid på øen, og nyd en romantisk middag om aftenen. Sådan går de fantastiske dage for besøgende på Dansk Vestindien. Pga. vores unikke historie og smukke omgivelser vil et besøg her være noget helt specielt. Udover attraktioner i verdensklasse inviterer vi også til en række aktiviteter og events, som vil gøre livet interessant året rundt. Udforsk kategorierne herunder,for at finde ud af, hvordan netop du ønsker at opleve vores smukke øer.

Udover den utrolige nationalpark, der dækker størstedelen af øen, tilbyder St. John også smukke strande og flere historiske ruiner og steder.

Brug tiden på St. John til at opleve de traditionelle caribiske retter med alt fra seafood, der får dine tænder til at løbe i vand, til udsøgt grillmad, og de lækre caribiske drinks.

St John

St John

St. John er kendt for sin afslappede atmosfære. Se solnedgangen på stranden til calypsorytmer, open-air jazz eller ganske almindelige barer. Her finder du både den romantiske og den afdæmpede stemning.

Blandt de mange spændende begivenheder på St. John finder du bl.a. diverse svømme- og løbekonkurrencer, og i juni fejrer vi St. John en hel måned.

Bliv ét med naturen på St. John. Oplev den forskelligartede natur på gåben, cykel eller hesteryg.

Der er lige så mange måder at nyde tiden i vandet på, som der er måder at forklare, hvor spændende de er.

Tæt på vores kyster kan du opleve nogle af verdens mest fascinerende dykkersteder. Her er levende koralrev bare få minutter fra et smukt, sunket skib.

St. John er det perfekte sted at lede, hvis du vil den helt unikke souvenir.

[pagelist_ext show_first_image=”1″]