Rejseguide Dhuvaafaru

 

Billige flybilletter til Male på Maldiverne

Dhuvaafaru er en beboet ø i Maldiverne ligger i den østlige udkant af Raa-atollen. Genbosættelse af øen begyndte den 14. december 2008 for bebo fordrevne indbyggere i Kandholhudhoo (Raa-atollen), som blev ofre for 2004 Indiske Ocean jordskælvet og tsunamien.

Dhuvaafaru

Dhuvaafaru

Den udfordrende opgave genbosætte de tsunami ofre, og etablering af en ny ø-samfund på Dhuvaafaru blev foretaget af Det Internationale Forbund af Røde Kors-og Røde Halvmåne-selskaber i henhold til en aftale med regeringen i Maldiverne i maj 2005. Selvom Dhuvaafaru var ubeboet indtil nyere historie, der er fysisk og litterære bevis på øen bliver beboet over 200 år siden.

Da Dhuvaafaru er en ø omgivet af hav på alle sider, er transport hovedsageligt baseret på havet. Der er speedbåde og normale både, som folk bruger til transport mellem øerne. Større skibe er vant til at rejse til og fra hovedstaden Male ‘, og for hurtigere transport beboere bruger vandflyver service fra den eneste udvej placeret i atollen. Fiskerne bruger specielt designet fartøjer til at fange fisk fra det åbne hav. Det maldiviske Demokratiske Parti ledede regering indførte en færge system, hvor bådene var til rådighed til at rejse mellem øerne på en billigere billetpris. Imidlertid er denne færge systemet ikke kører ordentligt på grund af forskellige faktorer.

folk normalt bruger cykler og motorcykler til at køre fra et sted til et andet. Nogle lokale yde taxi service med bil og pickups er også tilgængelige til at transportere tunge effekter.