Malta

[child-pages]

Rejseguide til Malta Middelhavet bedst bevarede hemmelighed

Den Middelhavsøen Malta er et af de vigtigste turistmål for mange vesteuropæiske lande og er stigende popularitet uden for Europa.

Malta er en lille østat, med en befolkning på omkring 400.000. Landets officielle sprog er maltesisk og også engelsk, som er et sprog, der mest maltesisk tale som følge af en periode med britisk styre, der sluttede i 1964. Den maltesiske er kendt som venlige (men temperamentsfuld) mennesker og er kendt for deres gæstfrihed. Langt størstedelen af ​​den maltesiske er katolske og Kirken spiller en vigtig rolle i maltesisk kultur.

Som en af ​​de seneste tilføjelser til Den Europæiske Union, er Malta hurtigt udvikle sig til en top turistby og konkurrerer med andre syd-europæiske destinationer for en større andel af turister, der søger en ferie i Middelhavet. Turisme er en af ​​de vigtigste søjler i den maltesiske økonomi og øen nation er meget afhængig af denne sektor. Mens der foretages investeringer for at fremme Malta i resten af ​​Europa, kan ingen enkelt reklameslogan bringe tværs fordelen Malta tilbyder over andre destinationer i Middelhavsområdet.

Overnatning: Masser af valg

Så hvilke fordele taler vi om her? For startere, er de forskellige former for overnatning tilbydes i Malta egnet til forskellige budgetter og ferieoplevelser. Der er en overflod af 3 – og 4-stjernede hoteller, der er ideelle til familieferier, er af god kvalitet til meget rimelige pakkepriser. For rejsende, der foretrækker at nyde luksus er der flere high-class hoteller til rådighed i Malta, med global appel, såsom Maltas Hilton hotel og Radisson hoteller i St. Julians og Golden Bay. Endelig for eventyr rejsende der er masser af logi til rådighed, der er ideelle til overnatninger og fremragende til budget rejser.

Overnatning tips: For familieferier, Karanne Aparthotel overveje i St. Pauls Bay – meget anstændigt hotel til rimelige pakkepriser, som også tilbyder selvforplejning hotelværelser. For de mere indkvartering af høj kvalitet, er Radisson Golden Sands Hotel i Golden Bay stærkt anbefales. Det er en af ​​de seneste tilføjelser til Maltas høj kvalitet hoteller og udsigt til en af ​​de mest idylliske bugter på øen har at byde på.

Maltas strande

Malta byder på masser af sandstrande, som er rene, familievenlige, let at nå og tilbyder hver især en unik atmosfære. Glem lange strækninger af flad strand og klitter og nyde den fantastiske udsigt, at de fleste strande i Malta tilbyder. De fleste bugter er omgivet af bjergskråninger, nogle gange endda tårnhøje klipper og pragt af det hele er bare fantastisk og et smukt syn, mens flyder rundt i sommersolen.
Malta
Beach tips: Ghadira (udtaler: Adeera) er det største sandstrande på Malta og er beliggende i den nordlige del af øen, i nærheden af ​​byen Mellieha. Denne strand er lavvandet og gør det til et ideelt strand udflugt for familien. Det bedste tip er nok at spørge de lokale om de mere afsides strande. Disse kan være en lille smule mere vanskeligt at nå, men er mindre populær blandt kolleger turister og derfor meget mere støjsvage. Spørg om retninger, og du vil blive belønnet med en chance for at se nogle af de mere eksotiske strande omkring.

En unik destination

Endelig en fordel, som er unikt for Malta er det faktum, at ingen steder i verden der er sådan en høj koncentration af historiske og kulturelt betydningsfulde seværdigheder. Fascinerende sites kan findes liggende bogstaveligt minutter væk fra hinanden, og de alle tilbyder unikke oplevelser og indtryk af gamle dage. Malta er dyppet i historie og viser mange spor af de forskellige kulturer, der blev indført til den maltesiske af de forskellige herskere, at Malta har oplevet gennem tiderne.

Sight-seeing tips: Til at starte med, et besøg i hovedstaden Valletta vil tilbyde dig masser af sight-seeing sjov. Efterhånden som du indtaster gennem byporten, Republic Street strækker sig ud foran dig og dens sidegader er veje til flere historiske steder og bygninger. Kig efter: The Malta Experience, Upper Barrakka og Fort St. Elmo. En anden must-see er Mdina, den tidligere hovedstad, som er omgivet af bastioner, og som har en unik stemning, der er svær at glemme. At træde ind i Mdina er næsten som at gå tilbage i tiden og de seneste renoveringer har givet landsbyen tilbage sin pragt og tilbyder en oplevelse ikke at være forpasset, og ikke kun for dem, der er specielt interesseret i kulturelle ture. Endelig stedet for de neolitiske templer på Hagar Qim er et andet interessant sted at besøge. De Hagar Qim templer er de ældste fritstående strukturer i verden, og du får en unik udsigt over hvordan de tidlige indbyggere i Malta levede, hvad deres kultur var, og hvordan religion var en vigtig del af deres liv.