Fuerteventura

Rejsguide til Fuerteventur i Spanien

Den farverige Historie om Fuerteventura

Det kan overraske nogle af de hyppigste turister, men øen Fuerteventura er faktisk menes at være den ældste ø på De Kanariske Øer. Nedenfor har vi tage et nærmere kig på Fuerteventura farverige historie, og hvordan du kan opdage det på din næste tur til øen.

Når du nævner Fuerteventura, de fleste mennesker tænker på vidunderligt sandstrande og masser af strålende solskin. Du kan blive overrasket over at høre, at der er faktisk meget mere til Fuerteventura. Ikke alene er Fuerteventura den nærmeste Kanariske Øer til den afrikanske kyst, gør det muligt at sole sig i næsten solskin året rundt, men det er også menes at være den ældste kanariske ø.

Historikere har sporet de første bosættere på øen tilbage til 200BC. Der er en vis mængde af mysteriet omkring deres nøjagtige oprindelse, men de fleste historikere er enige om, at de var sandsynligvis af afrikansk, muligvis egyptisk afstamning. Disse første beboere blev anset for at bruge sko lavet af gedeskind. Faktisk i dag øboerne stadig betegner sig selv som Mahorero eller Maho som menes at stamme fra et gammelt ord, der vedrører denne gedeskind.
Fuerteventura
[sibling-pages]

Udgravning af huler på øen har afsløret værktøjer og keramik, der anvendes i hverdagen for disse bosættere. Dette beviser peger på meget primitive mennesker, der var pastoral og bestemt endnu ikke havde opdaget hjulet. Denne grundlæggende form for liv fortsatte med at eksistere indtil omkring begyndelsen af ​​det 15. århundrede, hvor De Kanariske Øer blev invaderet af spanierne. Trods et forsøg på ø opstand, var den spanske succes i invasionen af ​​Fuerteventura og fortsætter med at være en spansk ø til denne dag.

Lidt virkelig ændret på denne ø gennem århundreder siden den spanske invasion indtil turisme ramt omkring 20 år siden. Selv nu, Fuerteventura ikke så udviklet som de andre Kanariske Øer Tenerife og Lanzarote og for dem, der gør besøget, er det denne ro hvilket fortsat er en stor del af sin charme og appel. Fuerteventura giver turister med mulighed for at tage i det vidunderlige landskab og udforske den farverige historie, der er knyttet til den.