Indien

Hvis du tænker på din næste ferie, så tænk på Indien. Din rejseguide til Indien vil vise dig hvorfor Indien er et spændende valg.

En af de mest farverige lande på jorden, Indien har så meget at tilbyde, at du bare ikke ønsker at gå tilbage! Det brede spektrum af kulturer, traditioner, historie og den naturlige skønhed af sted er sikker på at gøre din rejse mest mindeværdige! Den storslåede Mogul monumenter, den fortryllende skønhed af sine templer og rester af storhed og herlighed Rajput regeringstid er et par grunde til, at tusindvis af besøgende kommer her år efter år. Et land med kulturel mangfoldighed, Indien er et af de største demokratiske lande i verden. Fra overdådigt locales til fredfyldte landskab, er denne fantastiske destination fuld af overraskelser!

Indien2

Fra vandreture i de mest udfordrende Himalaya-toppe, til kamel tur i den vidtstrakte ørken strækninger og fra dyreliv Safari på en nationalpark til en afslappende strandferie på Goa, er der så meget at opleve! Mens du er her ikke gå glip steder som Agra – hjem til den verdensberømte monument, Taj Mahal, Rajasthan – landet med arkitektoniske vidundere og Goa – en hot spot for dem, der elsker Sun ‘n’ Sand. Et andet sted, der vil fange dit hjerte er Kerala. Tilnavnet som “Guds eget land”, de betagende strande her tilbyde en forfriskende tilbagetog.
Indien1
Bestående af så mange stater inden for en politisk grænse, hvert sted i Indien er forskellig fra den anden. Den nordlige del har sine egne flamboyante kulturer og syd lokker besøgende til at være vidne til de kunstfærdige religiøse ceremonier. En berusende blanding af det gamle og det nye, du udfylde finde værdien system fortiden stærkt konserveret ved nutiden.
Indien

Indien er også berømt for eventyr turisme. Vandring, trekking, river rafting, skøjteløb og wildlife safari på Jim Corbett park er de aktiviteter, som du kan forkæle i! Uanset om du kommer her alene eller med familie, kan du altid få en pakke online til at matche dine behov på rejsen. En anden fordel ved at booke din tur online er, at nogle steder også give dig en rejseforsikring, så du ikke behøver at bekymre sig om at få en.

Med en vækst i turismen industri, tilbyder landet masser af Hoteller og feriesteder og villaer til at gøre dit ophold behageligt. Uanset om du er på udkig efter et luksushotel med verdensklasse faciliteter eller et nice budget indkvartering, vil du nemt finde en til dig selv. Men før du træder ud af dit hotelværelse, leje en turistguide stærkt anbefales.

Du kan vælge disse ture afhængigt af de steder, du gerne vil besøge. Hvis du er interesseret i den kulturelle arv af landet derefter at tage en tur, der dækker de fremtrædende historiske destinationer vil give dig hvad du ønsker. Men hvis du elsker eventyr, end du bør booke en oplevelsestur for at opleve det bedste adrenalin sportsgrene. En anden populær tur er den gyldne trekant tour, som dækker vigtige byer i Delhi, Jaipur og Agra.

Rejseguiden til Indien

De panoramiske landskaber, gyldne strande, flammende ørken, de gamle monumenter og kultur i forgangen æra har gjort Indien – et land med slående kontraster. Ingen steder i verden finder man utrolig fascination og charme som du vil finde under din

Rejse til Indien

Grandly rager ud i Det Indiske Ocean, Indien er mere af et kontinent end et land. Denne subkontinent dækker alle topografisk undren, fra hvide sandstrande ø strande og tropiske skove til høje ørkener og skyhøje bjergkæder. Oplev 5.000 års menneskelig historie, begyndende med en af ​​de ældste civilisationer i Indus River Valley, der fusionerede med ariske invasion omkring 1500 f.Kr. at skabe den klassiske indiske kultur, der stadig trives i dag. Med 26 World Heritage Sites drysses over landet, er det let at blive nedsænket i de snørklede af den lokale kultur i næsten hver af de 28 stater og 7 territorier.

Blomstrende byer og modstridende kulturer: The Beauty of the North

Den nordlige region i Indien er en varieret blanding af kulturer, traditioner, sprog og kunst. Sårbarheden af ​​dette område til eksterne angribere gennem historien har været både en velsignelse og en forbandelse, hvilket bringer med uroen unikke eksterne påvirkninger og inspirationer. Hovedstaden i New Delhi, med sin blanding af fire store religioner, 7 hersker af magt og 2500 års historie, er et godt eksempel på sameksisterende virkeligheder. Vind din vej gennem Old Delhi og være omgivet af resterne af Mughal Empire, herunder den største moské i Indien, Jama Masjid og Humayun grav, en 16. århundrede vartegn betagende Mughal arkitektur, der senere skulle blive gentaget i Taj Mahal. New Delhi er næsten en anden verden med sin kejserlige arkitektur og brede statelige boulevarder. Colonial indflydelse er rigeligt, da briterne erklærede Delhi hovedstaden under deres styre. The Taj Mahal er også i nord, omkring 200 kilometer fra Delhi. Dette er den mest ikoniske demonstration af Mughal konstruktion og bør ikke være forpasset.

Rejs til mere kulturelt homogen syd for Indien og vidner tusinder af år af kastesystemet stadig i praksis til trods for den mere moderne struktur af Indiens regering. Med sine lokkende historier om handel og uafhængighed, er Goa et af de mest populære destinationer langs den indiske kyst. Blandt Goas antikke ruiner står Vittala Temple, en monumental hyldest til hovedstaden i den ur Vijayangara Empire. Mest bemærkelsesværdigt er templets musikalske søjler, der repræsenterer forskellige musikinstrumenter. Goa indviklet arkitektur og uafhængig kultur er også produkter af 450 års portugisisk kolonistyre. I syd vil rejsende også støde på en overflod af biodiversitet og beskyttede naturområder. De vestlige Ghats Range er klassificeret som en af ​​verdens biodiversitet hotspots, hvor Silent Valley National Park beskytter Indiens sidste tarmkanalen af ​​jomfru tropisk stedsegrønt skov.

Hvornår skal man rejse til Indien

På trods af den gigantiske størrelse af denne subkontinent, er der forskellige årstider, hvor rejser overalt i landet kan være overordentlig ubehageligt og stressende. Fra april til oktober, svæve temperaturer over 90F (45C) og fugtighed eskalerer til utålelige niveauer. Oktober også markerer afslutningen på sæsonen monsoon, hvor de sydlige og kystområder er plaget af voldsomme bløde. Resten af ​​året er meget behagelig og mild med konsekvent varmt vejr i de sydlige og temmelig kølige aftener i nord mellem december og februar.

Spændende destinationer: