Indonesien

Rejsen til Indonesien er absolut en tur, du aldrig vil glemme.

Planlæg en lang tur at komme dertil, da det er en 31 timers flyvning fra New York. Bali er et vidunderligt område med en bred vifte af sjove aktiviteter at vælge imellem. Det er den vigtigste turistområde af Indonesien.

Der er mere end 400 vulkaner i Indonesien, 128 er stadig aktive. De tilbyder en historisk baggrund af denne naturlige skabelse at observere. Botanic Gardens er også en meget populær attraktion. Viser flora og fauna samt fremme bevaring, er folk draget til skønheden i sådanne attraktioner.

Indonesien1

Mens Indonesien er et smukt og fredfyldt sted at besøge, er det stærkt anbefales på nuværende tidspunkt at være forsigtig med sådanne besøg på grund af muligheden for terrorangreb. Hvis du vælger at rejse til området ikke rejse alene og sørg du har registreret hos den amerikanske ambassade.

Papua strand i Indonesien

Papua strand i Indonesien

Smukke Indonesien – Skrævende ækvator, og strækker sig over 3500 miles fra Stillehavet fra øst til vest, Indonesien er et land med mere end 17.000 øer. Mange af disse forposter er så fjernt, at de støtter lidt eller ingen menneskelig beboelse. Som et resultat, er Indonesien hjemsted for mange af verdens absolut fineste dykning locales, med nye websteder endnu at blive opdaget. Indonesiens unikke beliggenhed placerer det i centrum for vores planets marine biodiversitet. Dets farvande er hjemsted for alt fra store hvalhajer til verdens mindste søheste.

Indonesien rejseguide

Fordi Indonesiens vandtemperaturer er typisk en smule køligere end andre Stillehavsområdet er virkningerne af den globale opvarmning endnu ikke taget deres vejafgift. Indonesiens koralrev er stadig rig og levende, og dens farvande hjemsted for nogle af de mest fantastiske havdyr, du nogensinde vil se.