Ubud

Ubud på øen Bali, Indonesien har meget at tilbyde, fra sin fantastiske panorama af Ayung River dalen og terrasser ris indleveret, denne mest talentfulde kunstner, dens typiske traditionelle marked og utal af butikker, som linje vejen er en himmel for shopping, dens udødelige kultur, dets fredfyldte omgivelser og rigelige af nice små hoteller og restauranter og mange flere.

Ubud har ingen store strande at tale om, ingen bjergsøer, og ingen store hoteller. Men det har den rigdom af jorden, og det er centrum for Balis kunst og kultur. Hvis du ikke bo i Ubud, eller du har ikke meget tid i løbet af din Bali Holiday, et besøg værd, fordi det ville give dig et uforglemmeligt ophold i Bali.

Kørsel ud af travle Denpasar, den rolige grønne ris paddies i skarp kontrast med de højrøstede lyde af byen. Palmeblad udskæringer af Dewi Sri (Rice Goddess) vagter i løbet af de afgrøder, og små stråtag hytter dot rismarkerne, der giver skygge til dem, der arbejder dem. Templer og små helligdomme kan ses langs vejen, kvinderne lægge udbud af blomster, ris, røgelse og vievand at formilde onder ånder og behage godt. Selv med den store tilstrømning af turismen, dybest set landsby livet går på samme. Næsten hver landsby på vejen op til Ubud har specialiseret sig i en slags kunstform. Du kan stoppe og se håndværkere på arbejde i deres atelierer.

Mange steder i nærheden af Ubud gøre smukke side trips. Morgen gåtur gennem landsbyerne fører til out-of-the-way retreats. Ruten til Tegallalang tilbyder smuk udsigt over terrasser rismark og utal af kunst studios, Mas, Penestanan og Peliatan, de centre for træskærerarbejde og maleri, Sayan tilbyde en fantastisk panorama af Ayung River dalen og stadig hjemsted for spektakulære udsigt over kløfter og palmer og rismarkerne. Campuhan det sted, hvor tre floder mødes – et helligt sted. Der er en meget smuk tempel kaldet Pura Gunung Lebah er et besøg værd.

Mod nord er Petulu landsby er kendt for mange ting, men den mest spektakulære er de kokokan eller hvide hejrer. Hver morgen ved daggry og om eftermiddagen omkring tre eller fire, kan du se dem kredser træerne i hobetal.

Mod syd en kort gåtur du vil nå frem til Monkey Forest. Hvis du vil besøge det, må man ved en billet. Der er hundredvis af tamme aber og et tempel står midt i skoven. I centrum af byen de interessante steder at se, er Puri (retten i palads af tidligere konger), her hver søndag formiddag klokken 10 dusin af unge piger studere traditionel balinesisk dans. Ubud vigtigste marked lige overfor Puri tilbyder sorter af merchandises, Producere, tørvarer, sengetøj, T-shirts, malerier, træ udskæringer, selv rejser medicin mænd vises her. Lukket til marked, du kan besøge Puri Lukisan (Museum of Paintings). Etableret i 1954, er det dedikeret til at vise værker af lokale malere. Det er det glimrende sted at få et overblik over de stilistiske forskelle mellem kunstnere.

Ubud er en malerisk township og besøgende har været tiltrukket af sin charme og skønhed i årtier. Hvis shopping er din interesse, Ubud har et utal af butikker, som linje vejen til Monkey skov og Museum Puri Lukisan. Glem ikke at forhandle! Hvis kunst er din interesse i Ubud, Mas og Peliatan, kan man studere dans, musik, maleri eller en række andre kunstformer. Den bedste måde at møde en lærer er at finde en stil, der appellerer til dig (ved at gå til gallerier og se forestillinger) og end tilgang kunstneren direkte om lektioner.

Mens du er i Ubud og har brug for mere fuldstændige oplysninger, kan du besøge Bina Wisata en lokal turisme Bureau. Det forbereder kort over Bali og Ubud. Der er en massage bord, lille boghandel og en trykpresse på stedet. Det handler om 500 m forbi markedet.

Waka Namya Resort er et rart sted at bo. Det tilbyder gratis luksus shuttle service til centrum af byen og til Rudana Museum and Arts Gallery, det er en af de bedste gallerier i Ubud. Det giver også en gratis sporing til feltet ris. Fremragende service og meget venlige stabe. Jeg kender manager meget godt, så jeg sand mange gæster til denne udvej. Waka di Ume, Komaneka, Santi Mandala Resort and Maya Ubud er også meget rart sted at bo. For mere overkommelig indkvartering kan du vælge Ubud Sari, lille, charmerende og rustikke stemning. Det har et komplet Spa and Beauty Salon service, Yoga, kiropraktik, Healing Week i Bali Program. Raw Health Food Program og Colonic Hydroterapi.

Så Ubud har mange attraktive genstande kan ses på din Bali ferie. Og tøv ikke med at vælge smukke Bali til din ferie. Bali er en lille, smuk ø i Indonesien, den ultimative turistmål i Asien.

Den hurtigste og nemmeste måde at finde Bali hoteller på din destination, er at gå online og besøge et hotel reservation hjemmeside. Må en søgning efter Bali du rejser til, og du vil blive præsenteret med en liste over ledige hoteller i Bali, Vælg dine foretrukne Bali Hotels.