Bali

Bali har et et væld af smukke og imponerende templer, vulkaner og et unikt dyreliv. Frodige plantager med grøntsager og eksotiske frugter i lange baner.
Balineserne er et smilende og åbent folk der, trods en stigende strøm af turister, har evnet at bevare deres kultur og fundamentale livsanskuelse.

Dykning, snorkling og badning: er en selvfølge på Bali, og det er meget populært at sejle ud fra Lovina strand og iagttage delfinerne. Det er også muligt at tage PADI kursus.

I kan tage ud og fiske med de lokale og fanger I nogle fisk, så tilbereder de dem gerne på Rumah Cantik. Det er oplagt at tage på vandreture i omegnen eller i den gamle hovedstad Singaraja, som stadig rummer bygninger fra den hollandske kolonitid.

Dansere: Bali er også kendt for deres mange dansere, som man kan opleve overalt. Der er næsten altid en anledning til at danse, og det er meget inciterende og farvestrålende. Drageflyvning dyrkes også flere steder, og dragerne er flotte og farvestrålende.

Badeferie Bali – Sanur

Bali er et paradis for dem der ønsker afslapning, bad, snorkling eller dykning.
I Sanur har nogle af øens flotteste strande.

Sanur, der ligger i det sydøstlige hjørne af Bali, er en af øens mest populære feriebyer.

Området står i skærende kontrast til det hektiske liv i Kuta – ja selv bølgerne er mere beherskede i Sanur – et faktum der har tiltrukket børnefamilierne, såvel som andre der ikke kommer for at boltre sig på barer og natklubber.
Den fredelige hovedgade har et væld af spændende restauranter, hvor der er rig mulighed for at prøve eller genopdage de mange kulinariske specialiteter, Bali kan tilbyde.

Strande på Bali
Sanurs sydlige ende er uden tvivl den bedste. Her fungerer koralrevet som bølgerbryder, og beskytter den brede sandstrand mod havets
grådige indhug på fastlandet.

I aftenskumringen liver stranden og hovedgaden op på ny. I skæret fra restauranternes kulørte lamper, anrettes dagens friskfangede fisk, og duften fra grillen pirrer de nasale sanser.

Man undgår ikke sælgerne på Sanur. De er overalt med deres kopiure, træfigurer, billeder, drager, postkort og meget mere.

Bali

Bali

Oplevelser ved Sanur
River rafting inkl. frokost
I bliver hentet på jeres hotel og får en grundig gennemgang inden den 15 minutter lange vandretur til floden. Sejlturen tager ca. to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Det meste af tiden glider gummiflåden roligt ned af Ayung- floden, mens I passerer det ene mere betagende natursceneri efter det andet. Vi kan også garantere at lattermusklerne bliver rørt undervejs, og mon ikke også det giver et lille sug i mellemgulvet under visse passager på floden.
Afhentning på hotel i Sanur

Mountainbi ke-tur inkl. frokost
Efter ca. 2 timers kørsel er i fremme i landsbyen Papadan. Her bliver I udstyret med en mountainbike og div. sikkerhedsudstyr, og efter en kort introduktion er I klar til at starte dagens oplevelser på to hjul. Turen ned ad Mount Batur foregår i et roligt tempo på fredelige, småt befærdede veje og stier, der bl.a. tager jer forbi hyggelige landsbyer, skyggefulde plantager og gamle tempelområder. Undervejs er der indlagt rigeligt med pauser, så I kan nyde de smukke scenerier og få taget nogle billeder til ferie-albummet.
Efter cykelturen får I en god frokost, inden I køres tilbage til jeres hotel i Sanur. Afhentning på hotel i Sanur

Elefantsafari inkl. frokost
En køretur på ca. 45 min tager jer til landsbyen Taro, hvor transporten overlades til elefanterne. I skal på en spændende tur rundt i elefantparken, og efter ca. 45 min. slutter turen ved elefanternes badesø. Frokosten serveres i parkens restaurant. I er tilbage på jeres hotel omkring kl. 16:00.
Afhentning på hotel i Sanur.

Delfintur til Serangan Island
I bliver hentet på jeres hotel i Sanur og tager til den lille ø Serangan, hvor der venter jer et anderledes og fascinerende møde med delfiner. Når I ankommer, får I en velkomstdrink og en kort briefing om delfinerne. I får udleveret redningsvest og gummisandaler, hvorefter I hopper ned til delfinerne i havbassiner fra de flydende pontoner. Herefter har I 40 minutter sammen med de legesyge og nysgerrige delfiner.
Afhentning på hotel I Sanur

inkl. morgenmad og frokost Kl. 01-01.30 afhentes I på jeres hotel og kører ca. 2 timer til landsbyen Penelokan. Herfra kører I ned til foden af Mount Batur til startpunktet for opstigningen. Efter nogle timers trekking, når I toppen, hvor I bliver belønnet med udsigten over området, mens solen står op og sender sine første stråler ud over dalene. I får en let morgenmad på toppen, som bl.a. inkluderer vulkansk dampede æg!

På vej ned igen vandrer I forbi varme kilder, hvor I har mulighed for at tage et behageligt og oplivende bad. Tilbage i Penelokan er der frokost på Lake View Restaurant, hvorefter turen går mod jeres hotel. På vejen besøges Tampaksiring (Holy Sprin Water Temple), den traditionelle landsby Sebatu og I ser de smukke risterrasser ved Tegallalang.
Afhentning på hotel i Sanur.

Sea walker inkl. frokost
At vandre rundt under havet lyder måske som en science fiction film, men denne” Seawalker”-tur tilbyder lige præcis dette. Med et minimum af udstyr tager det ikke langtid, før du kan stå på havbunden med fisk og koraller inden for rækkevidde. Før I ankommer til Seawalker- stationen, skifter I til badetøj, og kun 3 minutter fra stranden ligger stationen. Stationens medarbejdere vil tage sig godt af jer, og I behøver ikke at bekymre jer om noget! Frisk luft tilføres konstant fra en slange til hjelmen, så I uden problemer kan
gå ned ad en trappe til bunden af havet, mens de farverige fisk begynder at omkranse jer. Stationens instruktører vil altid følge jer under aktiviteten.

Med det unikke hjelmdesign, kommer I ansigt til ansigt med livet under havet og vil være i stand til at indånde den samme luft som på overfladen. Kontaktlinser og briller kan bæres under hele turen under vand, eftersom hjelmen holder hovedet tørt. Efter denne oplevelse serveres der frokost, og
så går turen tilbage til hotellet. Afhentning på hotel i Sanur.

Byer på Bali i Indonesien
Denpasar
en travl by, det administrative centrum og transport hub af øen, men ikke et stort turistmål

Candidasa
En rolig kystby, Bali Aga og gateway til østkysten

Kuta – surfer central, som er langt den mest tætbebyggede område i Bali. Masser af shopping og natteliv og centrum af lavere ende fest kultur på Bali

Jimbaran – hav-side feriesteder, en dejlig strand med læ og seafood restauranter syd for Kuta

Legian – beliggende mellem Kuta og Seminyak, også navnet på Kuta hovedgade

Lovina – smukke sorte vulkanske sandstrande og koralrev

Padang Bai – en afslappet traditionel fiskerby med nogle turistmæssige muligheder. Fantastisk sted at nyde stranden, snorkling, dykning og spise fisk.

Sanur – hav-side resorts og strande populære med ældre familier

Seminyak – roligere, mere opskalere beachside resorts og villaer lige nord for Legian, med nogle fashionable opskalere
restauranter og trendy designer barer og dansesteder

Ubud – centrum for kunst og dans i foden, med flere museer, den abe skov og masser af kunst og kunsthåndværk butikker

Singaraja  er et vigtigt akademisk center med to univerisities