Burma rejseguide

Billige rejser til Burma / Myanmar

Rejseguide til ferie i Myanmar / Burma

1. Yangon er hovedstaden i Myanmar og er et typisk asiatisk by med sine smukke grønne tropiske træer og smukke søer. Den vidunderlige ting om Yangon er, at det ikke er blevet ødelagt af moderne udvikling, selv om det skrider forsigtigt på det er eget tempo. Byen er hovedindgangen til landet og huser også det princip havneby.
Yangon er hjemsted for mange fantastiske pagoder, en af ​​de mest imponerende, er Shwedagon Pagoda, der står på Theingottara bakke. Denne gyldne skrin er forgyldt fra top til bund, som gør det glimter i solen en absolut awesome syn.

Ikke så gammel, men ikke mindre skønhed er den 20-årige unge er Karaweik Hall står i Royal Lake (Kandawgyi Lake). En mytisk væsen kendt som Karaweik fugl er, hvad denne struktur er baseret på, og som det også er forgyldt fra top til bund er det et smukt syn at se, da det changerer på søen.

Myanmar

2. Beliggende i Bagan og opført i 1100-tallet er den Dhammayangyi templet, som er et buddhistisk temple.The tempel forbliver uafsluttet den dag i dag. Der er andre templer i Bagan, men Dhammayangyi er den mest populære på grund af dens masse, som gør det unikt. Det er formet som en pyramide som har meget fin murværk. Nogle mennesker tror, ​​at templet blev bygget af en ond konge.

Rundrejser i Myanmar det ukendte Burma

Rundrejser i Myanmar det ukendte Burma


3. Mandalay er Burmas næststørste hovedstad og er også den kulturelle og religiøse centrum for buddhismen. Dette vises med mere end 700 pagoder.
I Manadalay finder du over 700 stenplader placeret ved foden af ​​Mandalay Hill. Sammen de er indskrevet med hele buddhistiske skrifter, som er bedre kendt som Pali Canon. Dette har fået ry som den største bog i verden og er kendt som den officielle “buddhistiske Bibelen.
Mandalay Palace er et sted ikke at gå glip af på et besøg i Mandalay. Der er en 8 meter høj mur surrrounding slottet og en bred voldgrav, der har masser af guldfisk. I betragtning af at slottet blev fuldstændigt ødelagt af brand i World War II og fuldstændig genopbygget det stadig en populær attraktion for mange turister hvert år.

Myanmar Rejseguide

4.In Mon State finder du Kyaikhtiyo Pagoda. Hvad bidrager til at gøre denne pagode meget spændende er historien, der ledsager denne fantastiske kunststykke af naturen. Den pagode er 7,3, og er perched oven på en gylden sten. Klippen selv er ret på toppen af ​​Kyaikhto bjerget.

Historien, der ledsager klipperne skrøbelige balance, og hvordan det kan blive i denne stilling er på grund af en Buddha hår, som er blevet placeret præcist inde i pagoden.
Tilsyneladende det menes, at en konge, som havde modtaget Buddhas hår fra en eneboer blev bedt om at gå på jagt efter en sten, der lignede eneboere hoved. Den eneboer pålagde kongen til at søge efter en kampesten, hvis form lignede eremitten hoved. Når først den rigtige sten blev opdaget håret blev anbragt i pagoda oven på det. Legenden siger, at kongen havde overnaturlige kræfter, da hans mor var en drage prinsesse og hans far var en alkymist.
Dette anses for at være et meget helligt sted og folk kommer fra hele til at besøge denne usædvanlige pagode.