Filippinerne

Når du er ved at forberede en rejse til Filippinerne, så er de to vigtigste spørgsmål: “hvornår” og “hvor”. Hvis du rejser til Filippinerne, så skal du være opmærksom på, at du vil komme til at opleve ting, som du ikke vil kunne opleve andre steder i verden. Filippinerne er noget helt unikt. Rigt og fattigt på samme tid. Smukt og grotesk.

Hvornår er det bedst at rejse til Filippinerne?

strand på Filippinerne

Vil du undgå regn? Så bør du holde dig fra Filippinerne i månederne juni til november, da det er regntiden i sydøstasien, og udover regntiden kommer der som regel nogle tyfoner på besøg også.. Rejser i regntiden i Filippinerne kan være en ret så besværlig fornøjelse, især hvis du ikke har en firhjulstrukket bil. Til gengæld er der langtfra så mange turister og folkemængder, som du ser på andre tidspunkter af året, da langt de fleste lokale holder sig indendørs.

Vil du undgå hedebølger? Så skal du ikke rejse til Filippinerne i månederne fra marts til maj, da det officielt er sommersæsonen i hele ​​landet og heden tungt omfavner øerne. De resterende måneder af året er langt bedre.

Filippinernes historie – Kort

De oprindelige folkefærd på Filippinernen bliver kaldt Negritas og har været på øerne i flere tusinde år. Omkring det 8. århundrede kom der kinesere til Fillipinerne, og da Spanierne kom i 15. hundrede tallet var det Brunei, der havde taget kontrollen i store dele af Filippinerne. Spanierne erobrede Filippinerne i løbet af 50 år, og landet er opkaldt efter en af de spanske prinser: Prins Filip.

Hvor i Filippinerne er det bedst at rejse til?

Der er så mange typer af steder at besøge i Filippinerne at det er svært at optælle hver og én af dem. Filipinernes strande er nogle af ​​de mest foretrukne attraktioner i landet, så hvis du ønsker at nyde dit ophold i et paradis af klart blåt  og grønt vand og køligt hvidt sand, så bør du tjekke kigge nærmere på Tali Beach, den verdensberømte Boracay eller prøve at surfe på afsondrede strande som Surigao og La Union.

Lækre destinationer: