Cebu

Rejseguide til Cebu, Filippinerne

Cebu, som nævnt, i Filippinerne. Nu, når du nævner Filippinerne, det er enten Manila eller Boracay – det er de første steder til at komme til dit sind. Men vi kan forsikre Dem om, at Cebu er så god som begge disse steder. Bedre endnu, er der ingen grund til at passere gennem andre byer i Filippinerne bare at komme til Cebu. Som en af ​​de største havne i landet, er Cebu endda direkte adgang fra andre lande som Singapore og Hong Kong, Kina.

Da Cebu er stærkt urbaniseret, har turisterne ikke behøver at bekymre sig om, hvor man købe toiletartikler og andre fornødenheder, fordi der er stormagasiner og 24-timers nærbutikker strategisk placeret over hele byen.

Men nok om det, og lad os komme direkte til de gode ting.

Den Olango Wildlife Sanctuary bør altid en fremtrædende plads i en turist rejseplan til Cebu, Filippinerne. I denne helligdommen, ville turister i stand til at fange et glimt af forskellige arter af trækfugle, der kommer fra steder så langt som Kina og Sibirien. Baseret på undersøgelser foretaget af dette naturfænomen, vælger disse fugle Olango som overvintringsområde jorden og en måde at øge deres fedtreserver, inden de genoptager flyvningen.

Cebu i Fort San Pedro er den ældste tri-bastion fort i Filippinerne. Bygget i 1565, dens 8-fods tykke mure og 30-meter høje tårn vidnede flere krige, ikke mindst ville være Anden Verdenskrig, hvor den fungerede som kaserne for amerikanske soldater.

Casa Gorordo Museum er også en af ​​de godt elsket destinationer for turister, når de ankommer i Cebu. Under en rundvisning i denne velholdte museum er som at træde ind i en anden tid og æra, takket være den dejlige antikke møbler på skærm og bevarelse af boliger træk fra de gamle dage, såsom den storslåede gårdhave.

Og taler om Gorordo, så sørg for at du besøger 415 Gorordo Avenue i Lahug, Cebu City, fordi det er adressen på Sala Piano Museum. I dette museum, ville du være i stand til en se en samling af omkring hundrede klaverer i forskellige former og størrelser.

Endelig er der den Kawasan Falls i Matutinao, Badian. Synet af denne majestætiske vandfald ville uden tvivl gøre du tror hvor heldige vi er at leve i sådan en smuk verden.