Dumaguete

Dumaguete – hovedstaden i Negros Oriental i Filippinerne

Byen hedder Dumaguete i Filippinerne er opkaldt efter ordet “daggit”, som er fra en lokal dialekt af Visaya som betyder “at snuppe” eller “at swoop”. Dumaguete City blev opkaldt som sådan for piraterne, der altid havde været aktive i kystbyen, Dumaguete længe siden. Historisk rig på kultur fra mange år siden, byen Dumaguete har smukke kulturarv at byde på.

Den lille by Dumaguete har altid været på den filippinske kortet, det er en kystby beliggende i Negros Oriental. Kontrast til størrelsen af ​​Dumaguete City, det giver meget awesome ting for dig at opdage. Skønheden i den panoramiske udsigt over Dumaguete City vil inspirere den gamle traditionelle vidunder af sted med at forene de moderne bekvemmeligheder det kan give sine gæster. At være en fredelig bay area, er folk varm som tjente Dumaguete City titlen, City of Gentle People.

Byen Dumaguete har omsider afsluttet sin tavshed. Skønheden i Dumaguete City har forårsaget tilstrømningen af ​​turister. Mange mennesker har hørt om byens navn for reknown smukke udendørs eventyr erfaring, det har tilbudt sine besøgende.

I øjeblikket er industriel teknologi konstant udvikling i Dumaguete City, da det også er kendt som “Center of Learning i Syd” eller som “University Town”.

Dumaguete City mest fristende kvalitet er adventure udendørs, der kan holder hele dit liv. Paradise i sine egne simple luksus tilbydes i Dumaguete City gennem de skinnende krystaller af hvidt sand omkring strandene.

Finde sted kaldet Dumaguete er synonymt med at finde et sted i haven. Forestil dig de moderne bekvemmeligheder i byen med historiske skønhed og undere alle rullet ind i en lille hjørne i den filippinske øer. Du kan altid finde en dykning site, en ferie hjemme, der kan forsikre at gøre dig føle sig hjemme. Kom fra andre berømte steder fra Dumaguete til andre tilgrænsende områder berømt for turisme i Filippinerne er en anden bekvemmelighed af byens placering så godt.

Besøg byen opkaldt Dumaguete i Filippinerne og springet ind i lokke af forskellige gaver af naturen i den lille kystby. Oplev betagende lempelse af sjæl, sind og krop. Find den perfekte naturens skønhed i Dumaguete City; skønhed på sin reneste form. Oplev afslapning og splurge i den magiske af sted.

Endeløse ture i søgen efter den perfekte paradis med sol, sand og vand kan endeligt bragt til ophør i Dumaguete City!