Siargao

Siargao: Filippinerne Ultimate Surfing Destination

I det nordlige Mindanao ligger en lille ø med et stort rygte. Det er blevet døbt som den ultimative surfing destination i Filippinerne. Udlændinge og ud-af-byen locals både er rejst til Siargao at opleve for sig selv de bølger, der har lokket mange surfere at bo i denne ø til gode. For mange var det engang en weekend med surfing er blevet en livslang stræben. Mange dedikerede amerikanske og australske surfere nu kalder denne ø hjem. Det er ikke svært at se hvorfor. Siargao har en skønhed unik fra alle andre. Dens jord er uberørt af kommercialisme, den har ingen forurening, og tilbyder en afslappet og afslappet livsstil. Mange besøgende finder det meget svært at pakke sammen og forlade øen.

Surfing

Siden slutningen af ​​1990’erne, har begået lokale og udenlandske surfere opsøgte Siargao. The Cloud Nine Surf Break har bogstaveligt talt placeret Siargao på landkortet som en af ​​premieren surfing destinationer. Den længe ventede begivenhed i året er Siargao Cup Surfing Competition. Den holdes i slutningen af ​​september eller begyndelsen af ​​oktober.

Siargao garanterer ikke surfer bølger året rundt. Dog kan fremragende surfing ske fra april til oktober. Det bedste tidspunkt at surfe i Siargao er under den nordøstlige monsun, hvor spektakulære bølger vises på havet.

For de ikke-surfere

Ikke-surfere kan stadig gå til Siargao og har en stor tid. De kan blot nyde at se surfere tage på bølgerne. De kan også lære at surfe. Der er mange surfing lejre at vælge imellem. Flertal af disse surfing lejre drives af australske surfere, der ikke kunne udholde at forlade Siargao og havde gjort øen deres hjem. Nogle udenlandske surfere samt lokale dem tilbyder surfing lektioner til rimelige priser.

De, der ønsker at nyde den naturlige skønhed, Siargao har at tilbyde kan gå på guidede dagsture til de mange strande og rock pools, samt de store mangrove sumpe, og vandfald. Siargao også har frodige indre skove, hvor ualmindeligt dyreliv såsom tarsiers, flyvende lemurer og overvåge firben kan findes. Ture til øerne omkring Siargao kan også arrangeres fra de fleste, hvis ikke alle, af de resorts. De mere populære øer er: Guyam, der består udelukkende af hvidt sand og palmer, Dako, som har en fantastisk strand og er fantastisk til snorkling og dykning, Bucas Grande, som har den Sohoton Cave, med en sø med unikke havdyr såsom den ikke-brandmand, og Kangbangyo, hvor du kan søge efter krokodiller i mangrove sumpe Caob.

Nattelivet i Siargao er ikke så vild som i andre populære destinationer i Filippinerne. De resorts er gode nok til at nyde stille drikkevarer ved solnedgang. Der er mange gode restauranter at vælge fra. De fleste tilbyder filippinsk køkken. De fleste resorts har deres egne in-house restauranter. Disse steder serverer lækre måltider og give de besøgende nok grund til at spise i stedet for at gå ud at spise. For surfere og ikke-surfere mage, er Siargao et ideelt sted at tage på ferie.