Boracay

Filippinerne er en øgruppe, der har 7, 107 øer, og er rigeligt i naturen, varme mennesker, naturlige vidundere, og fyldt med behagelige opdagelser. Filippinerne er nu betragtes som en af ​​de øverste destination i verden, der har 1500 tusind udenlandske turister for første halvår i år.

Boracay er beliggende i det nordvestlige hjørne af Panay Island, der hører til Visayas ø-gruppen af ​​central Filippinerne i Stillehavet. Det er en af ​​landets mest populære turistmål, og nu blev en international destination for. The White Beach og Bulabog Beach er blot de to primære turisme strande, som er placeret på hver sin side af øen.

Bortset fra at tage dukkert i det krystalblå vand, kan du også tage en båd rundt om øen, leje en motorcykel eller scooter for at udforske det sted, eller gå hesteridning, og opleve de indfødte landsbyer og scenerier, at sædvanlige besøgende ikke gør .

Og fortalte jeg dig, at Boracay har en af ​​de mest smukke solnedgange? Nå, behøver du ikke helt sikkert ønsker at gå glip af det. Og ikke det sjove slutter ikke der endnu, da Boracay natteliv pulserer med så mange barer og restauranter omkring, som vil give dig sjov indtil daggry.