Ongpin

Ongpin Aka Chinatown

Hvis din Asia tour omfatter et længere ophold i Filippinerne, foreslår vi, at du tilføjer i et besøg i Ongpin eller Chinatown, der er, hvordan de fleste mennesker kalder det så godt, som en del af din rejse program, især hvis du vil i Manila – hovedstaden i landet – i et stykke tid endnu.

Ongpin eller Chinatown er måske ikke så populær som andre steder i Filippinerne, men det betyder ikke, det bør ikke være en del af din rejseplan. Ikke alene er et besøg i Ongpin garanteret at være dejlige i mere end én måde, det også vil ikke koste dig meget, fordi priserne i Ongpin er mere overkommelige end hvad du ville finde i andre byer som Makati eller endda Quezon City.

Ongpin er også hovedsageligt et beboelses-by, så det er nemmere at turnere stedet snarere end andre byer, som ville kræve dig til at tage på store busser og seks-hjulede lastbiler bare at krydse gaden.

Fordi Ongpin ikke er så stor en by, gaderne er for det meste smalle, snoede og fyldt med mennesker. Hvis du planlægger at køre i egen bil til Ongpin, kan du blive tvunget derefter at parkere et sted og gå for resten af ​​den tid, du får udgifterne i Binondo. Men det er ikke rigtig meget af en straf – bortset fra dine fødder, hvis du er iført høje hæle! – Fordi en masse mennesker virkelig foretrækker at vandre rundt Ongpin fods.

Fødevarer Shopping

Frugt – næsten alle former for frugt sælges i gaderne i Ongpin og hvis du føler dig lidt eventyrlysten, kan du prøve nogle af de eksotiske frugter, der tilbydes af gadesælgere, som mangosteen eller den enorme æble-mango. Meget populær med de filippinske kinesiske beboere i Ongpin er rambutan, longgans, lanzones og Chicos. Når du kommer til Ongpin, være sikker på at du forsøger alle disse frugter og mere da man kan aldrig få fedt med frugt, alligevel.

Delikatesser – Når du kommer til Ongpin, gøre sikker på, at du vil være i stand til at gøre en pit stop på nogen af ​​de kinesiske fødevarer butikker i Ongpin. En af de mest populære butikker af denne type er Eng Bee Tin. Der vil du kunne finde alle mulige kinesiske delikatesser som folk derhjemme sikkert ville være tilfreds med.

Vigtigste Dishes – Træt efter walking uafbrudt i en time eller deromkring? Hvis det er tilfældet, foreslår vi, at du prøver at slappe af dine fødder på nogen af ​​de restauranter beliggende i Ongpin. Prøv populære kinesiske retter og eksotiske dem så godt, så din tur til Ongpin vil være virkelig mindeværdig.