Kina

Kina, med et areal på 9,6 millioner kvadratkilometer, er den tredje største land i verden, næste kun til Rusland og Canada. Beliggende i det østlige Asien, er Kina omkranset af Rusland og Mongoliet i nord, Rusland og Nordkorea mod øst, Rusland og Afghanistan mod vest, og Indien, Pakistan, Nepal, Burma, Bhutan, Vietnam og Laos i syd. Hovedstaden i Kina er Beijing. Shanghai er den største by.

Rejser til Kina er et liv tid erfaring og en ideel måde at forstå land af kulturelle og geografiske splittelser. Kina byder på enorme muligheder for de besøgende til at gøre deres rejse ganske interessant. Uanset om du er interesseret i kinesisk kultur, kinesisk historie, eller blot at nyde kinesisk natur, en tur gennem det kinesiske fastland har det hele.

Den Kinesiske Mur

Baitou Mountain Tianchi

Hvis du ikke har et par år til at udforske det kinesiske fastland, er det en god idé at følge en løs rejseplan. Nogle gode forslag i den retning omfatte en tur fra den kinesiske hovedstad til Tibet gennem Xi’an s terracotta krigere, efter den traditionelle Silkeruten, sejle ned ad Yangtze-floden (som giver de mest sjældne og smukke udsigt over Moder Natur), eller rejser rundt Dr. Seuss landskab Guangxi-provinsen.

Beijing er blevet kronet som landets hovedstad for cirka 500 år. Byen kan prale af nogle af de smukke seværdigheder såsom off-grænser palads Ming og Qing kejsere, Den Forbudte By, deres Hofmand tjenere, prinsesser og harem. The Summer Palace, en af ​​de store attraktioner, blev bygget i slutningen af ​​Qing periode. Kinas berømte kejserlige arv – Den Kinesiske Mur – starter fra Beijing. Væggen kan ses fra mange steder, men størstedelen af ​​de besøgende nærmer det fra Beijing.

De hellige bjerge i Kina har altid været store valfartssteder i mange århundreder, og alle disse bjerge har godt afmærkede stier til topmøder. Der er også trapper hugget ind klippesider, og seværdigheder en route indeholder inskriptioner og digte og flere templer. Solopgangen på topmødet er uundgåeligt en af ​​de mest bemærkelsesværdige attraktioner. Huangshan, Emeishan, og Taishan er de mest populære bjerge hovedparten af ​​de udenlandske turister aldrig glip på deres Kina rejser.

Kina også bryster for at være hjemsted for det største Buddha statue i verden. The Grand Buddha på Leshan i Sichuan-provinsen er 71 m høj og hugget ind i en klippe ansigt, som overser møde i Dadu og Min floder.

Kinas velkendte samling af europæisk arkitektur er foret op mod havet på Bund i Shanghai. Xiamen i Fujian-provinsen og indeholder fremragende samlinger af kolonial arkitektur, på Gulangyr Island.

Turistattraktioner i Kina er for meget information til at dække. Derfor er det bedre at kontakte en turist operatør først og få en idé om muligheden for og omkostningerne ved forskellige rejseprogrammer, før der iværksættes på én.

Spændende steder i Kina: