Beijing guide

De centrale områder omkring Palace Museum (Forbidden City) og byporte samt søer – Zhongnanhai, Beihai og Houhai – er blevet udpeget som beskyttede skelsættende distrikter, der bevarer funktionerne i Old Beijing. Den Forbudte By i centrum er omgivet i koncentriske cirkler med Indre By og Ydre City.
Beijing
Også kendt som Palace Museum, Den Forbudte By er virkelig stedet at værdsætte magt og storhed af den kejserlige kinesiske domstol under højden af ​​sin magt i Ming og Qing-dynastierne. Få der når portene åbne (ca. 8:30), hvis du ønsker at gå gennem de store og spektakulære gårdhaver i relativ fred.

Et godt sted at begynde at udforske byen er Himmelske Freds Plads, bygget af Mao at imponere, er den største plads i verden, og er det sted, hvor Mao Tse Tung erklærede grundlæggelsen af ​​Folkerepublikken. Det er omgivet af sovjetisk stil monumenter og offentlige bygninger, og huse Maos mausoleum på den modsatte side af den forbudte by indgangen. I dag er pladsen mere tæt identificeret med undertrykkelsen af ​​studenter-ledede prodemokratiske protester i foråret 1989.

Lama-templet eller Palace of Peace, blev bygget af kinesiske kejsere, der nærede en dyb fascination for den tibetanske (tantriske) version af buddhismen. Gennem årene er mange tibetanske og mongolske munke levede og underviste her, og der er stadig munke i bopæl i dag. Templet er berømt for sin 18m statue af Maitreya Buddha skåret ud af et enkelt stykke sandeltræ.
Beijing skyline
Winter Palace eller Beihai er et godt sted at tage et blik på Zhongnanhai, i hjertet af det kommunistiske Kina. Tælleren del af en smuk hvid pagoda af det 17. århundrede og om en fredelig ø i midten af ​​parken, er en skyline, der består af gigantiske regerings bygninger (PRC’er Forsvarsministeriet og generalstab). Før du forlader parken, besøge nogle små, men smukke haver på den nordlige bred.

Hutong Villages of Beijing mest repræsenterer den traditionelle hus af kinesiske locals og er det perfekte sted at få en glimps af kinesisk hverdag. Desværre har de fleste af Hutongs blevet revet ned for at gøre plads til moderne bygninger. Bedre se disse typiske Hutong Villages med rickshaws, der kan flette ind og ud af deres smalle gader.

En anden interessant oplevelse, der vil lade dig føle en vibe af Kinas gamle traditioner, er en tidlig morgen besøg på en af ​​Beijings offentlige parker. Dette er, når folk nyde deres særlige fysiske aktiviteter som Tai Chi, jogging, sang eller endda balsal dans.

Temple of Heaven, som ligger på syd-øst for Tiananmen-pladsen, er ikke kun et smukt syn, men også den grønneste offentlig park Beijijng. Templet selv var det sted, hvor kejseren bad hvert år for en god høst og fair weather.Very populær med lokale beboere praktiserer tai chi, dans og andre aktiviteter i formiddag og i weekender, himlens tempel er hjemsted for mange gamle træer, fredelige skov og fantastiske ensomhed.

Duftende Hills, i det nordvestlige hjørne af Beijing, er et godt sted for weekend udflugter og picnics. Tidligere en Qing kejserlige have, i dag Duftende Hills gør en let kort stigning i forstæderne til Beijing. Det er også hjemsted for den Fragrant Hills Hotel, designet af IM Pei (Louvre Museaum Pyramid).
Beijing byen
Beijing Botanical Gardens, kun få skridt væk fra den østlige port af Fragrant Hill, tilbyder acres af bevoksning og blomster til dem der er trætte af smog og trafikstøj. Sir Johnston, lærer af den sidste kejser Puyi, havde en villa i Cherry Glen, en tavs og smuk tilbagetog i haver. I foråret vært haver særlige udstillinger af tulipaner, fersken, blomme blomster og pæoner.

Hjem til omfattende haver og ruiner af paladser bygget af Qing kejsere, den fortryllende Summer Palace ligger 20 kilometer nordvest for centrum af Beijing. Det er den største kejserlige have eksisteret i Kina. Hele Summer Palace dækker et areal på over 290 hektar, herunder mere end 3.000 bygninger, såsom haller, pavilloner, tårne ​​og så videre. Se pletter på vestbredden og ryg hill områder, hvor der er nogle hemmelige ruiner, huler, og andre sjove ting.

For indkvartering mens i Kinas hovedstad se følgende hoteller, lejligheder (eller Bed and breakfast) og vandrerhjem er tilgængelige fra 4 euro pr person pr nat: Beijing Saga Youth Hostel, Beijing 9 Dragons Youth Hostel, Beijing Swan Inn BB, Beijing Hutongren, Beijing Autumn Garden Courtyard Hotel, Beijing Spring Courtyard Hotel, Beijing Feiying International Youth Hostel, Beijing Meridian hotel, Beijing Hutong Inn, Beijing tempel side Guest house, Beijing Perfect Inn Boutique hotel, Beijing Zhongtang Hotel, Beijing Xiangyun Apartments Season ‘s Park, Beijing New Experience Courtyard hotel, Beijing City center International Youth hostel.

Den antikke by Beijing, fortryllende at alle, der besøger for sin historie og kultur, er også blevet verdenskendt som en turist by på grund af dens relativt billige femstjernede hoteller og mange fine restauranter.

Omgivet af høje bjerge, forstæderne til Beijing har smukke natur, som består af grønne træer, gamle templer, strømmende vandløb, overhængende vandfald og enkle og usofistikeret landsbyer. Det er grunden til forstæderne til Beijing er meget attraktivt for kinesiske og udenlandske turister.

Lokale Flavor of Beijing

Beijing har en bred vifte af “hutongs”, som er gamle små baner er særegne for denne dejlige by på 11 millioner mennesker. Den hutong er hovedsageligt foret på begge sider af gårde, der indeholder sammensatte huse, kendt som quadrangles, som er traditionelle boliger i gamle Beijing. En firkant ofte har en stor gårdsplads med uafhængige huse langs de fire sider.

Beijing er også et ideelt sted for Peking Opera fans. Som indbegrebet af kinesisk kultur, er Peking Opera en særlig drama formular integrere sang, dans, kunst og litteratur, svarende til vestlige opera.

Den Forbudte By

The Forbidden City (Palace Museum) er placeret i Beijing er den kejserlige palads Ming (1368-1644) og Qing (1644-1911) dynastier og er den største og bedst bevarede palads i verden. Fireogtyve kejsere boede der, og det var forbudt at arbejdende folk i fortiden. Den ydre palads består af Hall of Supreme Harmony, Hall of Complete Harmony og Hall of Bevarelse Harmony. I disse Halls politiske aktiviteter blev afholdt. The Palace of Heavenly Renhed, er Hall of Union og fred og Palace of Jordiske Tranquility ligger i den indre palads, hvor kejseren og hans kejserinde boet og håndteres daglige anliggender.

Ming Tombs

Beliggende i Changping District, omkring 30 miles nordvest for Beijing, er der grave kejserne i Ming-dynastiet. I alt blev 13 kejsere fra Ming-dynastiet begravet her ved foden af ​​den storslåede Tianshou Mountain.

The Great Wall at Badaling

Beliggende nord for Jiayuguan Pass, Den Kinesiske Mur ved Badaling er omkring 35 miles fra byens centrum og blev genopbygget under Ming-dynastiet, omkring 1505. Muren er mere end 20 meter høj i gennemsnit, og dens top er bred nok til fem heste eller 10 folk til at gå langs ajour. De vagttårne ​​er bygget ind på 2.000-fods intervaller for indkvartering og iagttage fjendens bevægelser. Badaling har også Great Wall Museum og cirkulære Screen Cinema.

Besøgende på denne kapital i Folkerepublikken Kina bør ikke gå glip af Beijing Zoo, den største zoo i Kina. Det huser nogle af de mest værdifulde dyr i verden, herunder den gigantiske panda. Besøgende vil også nyde den kinesiske Etnisk Kultur Park, en storstilet omfattende museum, der kombinerer etnisk arkitektur, folkemusik skikke, dans og sang forestillinger, håndværk og samlinger af forskellige nationaliteter, der viser et samlet billede af den kinesiske nation.