Laikipia

Billige Safari rejser til Kenya med Apollo rejser

 

Laikipia Plateau I Kenya

Du skal gå glip af besøger Laikipia Plateau, næste gang du tager på safari i kenya.

Laikipia Plateau spænder over to millioner hektar på kanten af ​​Northern Frontier fra skråningerne af Mt. Kenya til kanten af ​​Great Rift Valleyrising fra over 5000 ft til over 9000 ft, det har en enorm mangfoldighed af dyreliv, og er en af ​​de bedste steder i Kenya for at se den “Big 5”.

Laikipia Plateau bliver en mere populær destination for mange Kenya Safari Holidays grund af dette.

Det Laikipia Plateau er sandsynligvis den sidste højborg for, hvad der bruges til at blive tought af så Romantic Østafrika, med store åbne ranches, dyreliv savanne, og overset af Mount Kenya.

Vand er et væsentligt element for vildt visning, og Laikipia fødes af Ewaso Nyiro og Ewaso Narok floderne.

Den virkelige nøgle til Laikipia som Kenya Safari Holiday Destination er, at der er noget for enhver smag. Hvis du ønsker at blive involveret i Wildlife Conservation, at aktivitet stil ferie, til total privatlivets fred og isolation, så Laikipia har det hele.

Hvad vil du være i stand til at se på Laikipia Plateau på din i Kenya safari omfatter næsehorn, elefant, løve, leopard, og bøffel kendt som “Big 5”.

Du skal vide, at Laikipia Plateau hs mere enangered pattedyr end noget andet sted i Kenya, med en række reservater beskytter meget af Kenyas sorte næsehorn befolkning. Du vil finde et stort antal elefanter, og det er det eneste sted, du vil finde den truede Jacksons hartebeest.

Du kan tilføje impala, gazelle, reticulated giraf, Grevy s Zebra, somalisk struds, beisa oryx, og Gerenuk.

Med hensyn til landskab, du har evrything fra skønheden i kanten af ​​Rift Valley, sneen og toppe af Mt. Kenya med støvede sletter, grasslads, klippefyldte bakker, floder og vandhuller, og det har den næststørste dyreliv befolkningen efter Maasai Mara.

Det bedste er, at den Laikipia Plateau forholdsvist ukendt og er den del af Kenya, hvor de vilde dyr befolkning er vokset, så det er den ideelle destination for din i Kenya Safari