Aberdare

En Kenya Safari I Aberdare Nationalpark

En Kenya Safari Holiday skal omfatte et besøg på Aberdare Nationalpark, ikke kun fordi et besøg i Treetops possiblt den mest berømte safari lodge er Kenya er her, men også på grund af den fantastiske kulisser, og de mange forskellige vilde dyr, der kan findes.

Aberdare National Park er en stor Kenya Safari destination for begge disse grunde.

Parken varierer fra omkring 7000 meter til 14.000 meter, så der er alt fra hede til regnskove, bambus skove til bjergtoppe, alle brudt op af dybe floddale med vandløb floder og smukke vandfald.

Dette betyder igen, en bred vifte af dyreliv at se på din safari ferie og Aberdare Nationalpark selvfølgelig har te bedst kendt safari lodge i verden, som er Treetops. På Treetops og Arken, som begge er treehouse hoteller, hvor gangbroer og værelser er oppe i himlen i skoven baldakin. De er vidunderligt beliggende ved siden af ​​vandhuller og naturlige saltslikkesten, der er hele dagen og hele natten vildt visning uden at forlade hotellet, takket være projektørbelysning. Der er endda en klokke system på Værelset at vække gæster, hvis en god observation ankommer i de mørke timer! Der er endda en underjordisk visning hide så tæt på vandhullet, at du kunne næsten nå ud og røre.

Den store spredning af højde i Park betyder forskellige arter i forskellige miljøer, og højt oppe i hede minder meget om det skotske højland, butat 10.000 fod bambus krat skjuler bongo en sjælden og undvigende skov antilope.

Hvis du er kommet for at se de store fem, så elefanter dominerer vandhuller, og løver hve vige. Leoparder kan seende der, men for det meste om natten.

Aberdare Nationalpark indeholder også et stort antal sorte næsehorn.

Aberdare National Park er ikke et malaria område på grund af højden, skal butrecautions fortsat tages, fordi du vil komme fra eller går til steder, hvor malaria er en reel fare.

Sammenfattende ingen Kenya Safari ferie ville være komplet uden besøger Aberdare.