Masai Mara safari

En Kenya Safari I Masai Mara Er Essential

Hvis du tager et Kenya Safari Holiday så vil du sandsynligvis besøge Masai Mara Reserve, og hvis du gør, så skal du vælge Keekorok Lodge som din bolig ..


Keekorok Lodge ligger meget tæt på grænsen til Tanzania, og er det perfekte sted at være vidne til begyndelsen af ​​den Great Migration i slutningen af ​​juni / juli, hvor gnuer og zebraer begynde deres store trek.

Læs om malaria i Kenya

En af grundene til, at Keekorok Lodge er et fantastisk sted at være er fordi det er en af ​​de ældste Kenya Safari Holiday Lodges, og så det er placeret i den helt rigtige sted i den direkte sti af migrationen.

Når den store migration er på sit højeste engang fra august til november, er det helt omgivet af dyr, en virkelig fantastisk oplevelse.

Keekorok har store og smukke grunde, og det er blevet renoveret for nylig, med 100 værelser i bungalows, enkelt historie blokke, og komfortable hytter med store private verandaer.

De er alle godt møblerede og smagfuldt indrettet med kun de bedste materialer. De ensuite badeværelser kigge ud over sletterne og fjerne bakker.

Keekorok har en god swimmingpool, som er et fantastisk sted at slappe af mellem spil drev, en restaurant og en bar, med en visning dæk over hippo pulje, som er fuld af flodheste, og omfattende gangbroer muliggør en stor visning fra lodge direkte på spillet i parken.

Den bedste og hurtigste måde at komme til Keekorok er ved små fly, der kommer ind fra Nairobi og Mombasa.

Fødevarer i restauranten er af god kvalitet, og er buffet stil, med dejlige kager og frisk frugt fløjet i dagligt fra Nairobi. Du kan sidde udenfor på terrassen i den tilstødende bar, godt beskyttet af Masai der vil også underholde dig. En Kenya Safari Ferie uden at se Masai dans er en absolut ufuldstændig. Du kan bruge de Masai vagter, når man sidder udenfor, fordi Keekorok Lodge har ingen hegn, der kan til tider gøre ligesom ganske interessant, men er helt sikkert et plus punkt. Du kan for eksempel høre løve jagter zebra uden for dit værelse natten!

Du vil se på spil drev i Masai Mara løver og geparder, hyæner, og det forsvarsløse vildt de følger, men den virkelige glæde af Keekorok er gnuer og hyæne under overgangen. Uanset hvad du gør, arrangere en ballon tur med champagne morgenmad flydende over massen af ​​gnuer, som er en virkelig uforglemmelig oplevelse.

Bortset fra ballon tur, er det en god idé at organisere dine spil drev gennem Keekorok, så du kan være sikker på at være med dig selv og familien, og ikke i en minibus, som mange af de Kenya Safari Tour pakkeferier arrangeret hjemmefra synes at være baseret på.

For at opsummere, Keekorok er en stor og moderne Lodge i midten af ​​Masai Mara, og som sådan et nødvendigt stop på enhver Kenya Safari Tour. Det er stort og travlt i sammenligning med andre indgiver, men hvis det er det du vil have som en del af dit Kenya Holiday så du vil kunne lide det meget faktisk. Det er godt køre, komfortable med fremragende service