Indiske Ocean Beach Club Hotel Resort

[sibling-pages]

Det Indiske Ocean Beach Club er beliggende på en pulver hvide sandstrand syd for Mombasa, og omgivet af svajende kokos palmelunde og gamle Baobabs.

Det er ikke slags hotel, der er alt for populære i dag, alle synger alle danse, disco, høj stige, intetsigende, enorm, kunne være hvor som helst type af sted.

Det Indiske Ocean Beach Club er blevet bygget til at tiltrække bryllupsrejse, og romantikere, og at genskabe et sørgeligt svunden tid, hvor service og rigdommen regerede.

Til en vis grad, er det lykkedes, og vi fundet mad, og tjenesten skal være fremragende, værelserne er gamle gammeldags, rummelige og private.

Personalet naturligvis arbejde hårdt for at opretholde den høje standard, som de besøgende allerede er kommet til at acceptere som normen, og det er en kredit til det ledende personale på resort.

Det Indiske Ocean Beach Club er lille, og småt er smukt, fordi du får den lille hånd mangler i store hoteller, ligesom at bringe runde ice håndklæder og frugt til din sunlounger, og flagene til at rejse på stranden, hvis du ønskede service. Endnu bedre service ankom hurtigt!

Hvis du ikke har været til Kenya før, være forberedt på hawkers uden for hotellets område. Du skal ikke bekymre dig om egenskaben hotel selv. Hele hawker har beach boy ting blevet meget godt overvåget af hotellet, som synes at have givet en licens til en velrenommeret gruppe i den ene ende af stranden. De vil ikke besvær du, du i stedet gå til dem, og prutte.

Det betyder, at du kan bruge den smukke hvide sandstrand til dit hjerte indhold, og de hawkers komme til at tjene til livets ophold, og vi bestemt var tilfredse med denne ordning.

En god ting at gøre, er at betale ekstra for en ocean front cottage, hvilket betyder, at du er bogstaveligt talt ret på stranden, med fantastisk udsigt over havet.

Værelser var store med TV, air con, himmelsenge osv. Sommerhuset var pletfri, meget meget ren og meget comfy.

Vi nød fødevarer, som var lækre, især grill og eftermiddagste og de tema buffet nætter.

Den anden ting, vi vil anbefale er, at du bo på The Indian Ocean Beach Club for et par dage, derefter tilbringe et par dage på safari, så kom tilbage, og tilbringe nogle flere dage på Beach Club at afrunde din ferie.

Endelig har jeg formoder, at hvis du gå forventer en europæisk fem-stjernet oplevelse, du kan være en smule skuffet over de små ting, men husk, at dette er afrikansk fem-stjernet.

Afslutningsvis vil jeg grundigt anbefale det Indiske Ocean Beach Club.

Fødevarer var stor, tjenesten var fremragende og indkvartering fremragende.

Medmindre du har været forkælet rotten på steder som St Geran, kan jeg ikke se, hvordan du kan undgå at have en stor tid der.