Alfajiri Villa Resort Mombasa Kenya

[sibling-pages]

Alfajiri Villas var engang beskrevet for mig som dekadence på grænsen til sindssyge, og de er formentlig ret.

Bare forestille sig tre villaer, man sover fire, den næste seks, og den tredje otte, og den sidste er helt privat!

Faktisk kan du leje det hele sted, hvis du har midlerne og ønsket om fuldstændig absolut og totalt privatliv.

Naturligvis er det ikke kommer billige, så hvad får du for dine penge.

Bortset fra en af ​​de fineste villaer i verden, der er private butlere og to barnepiger til dine børn!

Alfajiri er en meget børnevenlig plads, og børn bare elsker at blive forkælet

Som du måske forestiller dig alt, hvad du kunne eventuelt ønskede er inkluderet i prisen, så uanset hvad du ønsker at gøre, det være sig svømning, snorkling, golf, Ngalawa sejle, og meget mere.

Den største villa har sin egen pool, og de to andre deler en infinity pool, og vi fandt den mindre to perfekt som vi var på vores ferie med familie venner, og kom fra en fremragende, men trættende safari, så alle vi ønskede var at slappe af, svømme, drikke, spise, indhente tabt søvn.

Børnene elskede puljen, og har aldrig set en uendelig pool, jeg kunne ikke tro, hvordan horisonten, og puljen syntes at fusionere. Faktisk hvad med de klare blå himmel, kunne den lille cliff næsten have været farligt for den uforsigtige! Hvad det gav os blev tilføjet privatliv, som ingen kunne se os, eller endda vide, vi var der fra den smukke strand nedenfor.

Jeg er nødt til at skrive og fortælle dig om fødevarer, der er ud af denne verden på Alfajiri.

Det ser ud til den friske fisk og skaldyr kommer fra stranden hver dag, næsten tilfældigt, når de i virkeligheden er det meget at bestille.

Det betyder, at du kan spise krabber, rejer [enorm], hummer, blæksprutte, plus alle de fisk, du ønsker, og det betyder, at hvis du ønsker at spise hummer hver dag ved hvert måltid du kan!!

Det er fantastisk at spise så godt, og ved, at det er sundt, alle menuer er meget Meditteraean stil med masser af olie, og jeg tror ting som parma skinke og ost er fløjet ind hver uge fra Europa.

Alle de grøntsager og frugt er fremskaffede lokalt, og du behøver ikke bekymre dig, hvis du er en smule betyder, fordi der fra erfaring ved jeg, kokken effektivt kan give dig hvad du ønsker, hvis du ikke kan lide, hvad der er på tilbud, men helt ærligt Jeg ville være meget overrasket, hvis du har brug for.

Det er dejligt at være i stand til at spille golf, dukker op i din chauffør bil til den lokale golfklub, hvor du kan spille uden tilsyneladende at betale, idet alle greenfee, caddier og klubber blevet inkluderet i den pris, du har betalt allerede.

Hele denne Alfajiri ting er langt fra billig, men hvis du har råd til det, og du sætter pris på dit privatliv, du ønsker at være ventet på bogstaveligt hænder og fødder, og bedst af alt, hvis du har venner af familien, der føler på samme måde, så det er bare det perfekte sted efter safari.