Hemingways Hotel Resort i Watamu Malindi

[sibling-pages]

Hemingways i Kenya er en 74 værelse resort hotel med udsigt over den fantastiske strand i Watamu Marine Park, 20 miles syd for Malindi og 60 miles nord for Mombasa.

Hemingways Hotel Resort i Watamu Malindi har en karakteristisk eksklusiv og sofistikeret føler om det, og helt sikkert noget for de mere kræsne rejsende søger kvalitet, og fred og ro. Du vil ikke finde meget underholdning aftenen bortset fra levende lounge musik i restauranten to gange om ugen og en slangetæmmer på én gang i baren.

Dette er et privatejet hotel, og får mulighed for at bo, ville jeg tage den med begge hænder. Privatejede hoteller er stort venligere, og Hemingways har alle de faciliteter og standarder for et internationalt, femstjernet resort.

Når du tilføjer til det absolut strålende køkken, gammeldags høflighed personale, med opmærksom service, og på baggrund af en af de ti bedste strande i verden, du har den rette blanding af en top ferie.

Jeg tror, der er blot fire hoteller på så mange miles af kysten, og alt dette er beskyttet og bevogtet af den fineste af tropiske koralrev.

Hemingways er uden tvivl en dejlig fem stjernede de luxe hotel, med nogle meget gamle gammeldags unikke detaljer, der indeholder ekkoer af, hvad denne del af verden må have været før ankomsten af den moderne pakke ferie hotel.

Hemingways har karakter i overflod, og jeg kunne godt lide det, før jeg nogensinde fik der, når jeg læser om at skulle købe drinks til baren, hvis du ikke var klædt ordentligt, og den traditionelle karry stil frokost på en søndag, alle resplendent af Empire, og al den slags ting!

Vi gør det ikke dybhavsfiskeri, men hvis du gør, så Hemingways vil gøre det bedre end noget andet sted, så jeg fik at vide af en gæst. Du kan dog gå delfinudflugter, snorkling, eller dykning, og en kort afstand er en tidevands lagune vrimler med fugleliv, og hotellet har en arabisk Dhow til sunset cruises på denne meget interessant sted.

Et værdifuldt valg er at gå på en to-dages personlig safari, med Hemingways egne erfarne guider, som vi valgte, fordi vi ønskede en familie ‘forsmag’ for at se, om vi havde set det før at gøre det hele næste år, og vi gjorde!

Hemingways er virkelig en smule paradis i den smukkeste indstilling imagineable.

Der er en række overnatningsmuligheder, fra de billigere standard værelser, som er så tæt på havet ved højvande, kan du næsten røre ved den, og visninger er ud af denne verden! De er lidt på den lille side, og har brug for nogle modernisering, eller du kan bo i de nyligt udvidede værelser over puljen, og de er meget rummelige og moderne. Du kan bare ønsker at skubbe båden ud og bestille en af de to soveværelse suiter, der er af højeste kvalitet.

Du kan ikke undgå at blive imponeret af tjenesten, fra veluddannede, meget venlige og yderst opmærksomme personale. Intet var for megen umage, de ville bare at behage, og gæster i hovedsagen svarede ved at sige venligst og tak en høflighed ikke altid observeres i dag i hoteller!

Så meget som noget vi gik for fødevarer, som er en meget vigtig del af vores familie ferie. Menuerne på Hemingways hjemmeside ikke lyve! Fødevarer var en total fremhævning, fødevarer bliver helt lækre, og vigtigst varieret, når du opholder dig i to uger.

Der var lejlighedsvis omfattende sumptious buffeter, men for det meste var der en menu og tjeneren service om aftenen. Du kan vælge fra en menu på fem kurser med mindst tre valgmuligheder for hvert kursus, som gjorde det muligt vores ‘betyder’ søn til at spise uden at kny! Der var en a la carte menu, men standarden af menuen Sæt var så højt vi kun brugt det én gang, og det var fremragende. Min kone elskede blot eftermiddagste, som er en del af opholder sig på Hemingways, og ikke en ekstra, med pandekager lavet på bestilling samt lækre sandwich og kager.

Introduktion til Hemingways kan være din eneste problem, hvis du flyver til Mombasa så vil du blive rystet til bits mere end de to timer plus det tager at dække 60 ulige miles. Hvis du kan, flyve derefter til Malindi.