Amboseli

[sibling-pages]

Billige Safari rejser til Kenya med Apollo rejser

 

En Kenya Safari rejse til Amboseli National Park i Kenya

Dit Kenya Safari Holiday kunne godt starte på Amboseli, ikke kun fordi Amboseli National Park er kun en time med fly fra Nairobi, men også fordi dyreliv visning er øverste klasse hele året rundt, og de visninger af Mt. Kilimanjaro i baggrunden er virkelig spektakulært.Som en park Amboseli er relativt lille, er mindre end 400 kvadratkilometer, men det prale over 50 af de lrger arter af pattedyr, og over 400 arter af fugle.

Det er også hjemsted for den Maasai folk, høj stolt og modig, og nomader, så der er dokumentation for deres forladte landsbyer, fordi de bevæger sig, uanset hvor, og whenver kvæg græsning er brugt op. De kvægets skade på græsarealer, føjet til det store antal dyr sammen med populariteten af ​​Amboseli, har det enorme antal turister, deres fire hjul drev køretøj skader, betød en begrænsning i, hvor køretøjer kan gå.Sagt alt det Amboseli er et godt sted at starte din Kenya Safari Holiday grund af antallet af spil, som du kan se, og den blotte skønhed af at se spillet på din Kenya Safari Ferie på baggrund af den snedækkede Mt. Kilimanjaro.

Den midterste område af Amboseli National Park er dybest set en tørret op sø, og sumpe og fjedre der forsynes af den smeltede sne, fra underjordiske floder med oprindelse på Kilimanjaro give dyrene permanente kilder til vand, selv i perioder med tørke. Det bedste sted at se spillet på din Kenya safari ferie er omkring sumpene, og der er et fantastisk sted at gå kaldt Observation Hill.

Det store spørgsmål er naturligvis, hvad spil vil du se på din Kenya Safari Holiday til Amboseli?
Listen vil incude bavian, vervetmonkey, løve, gepard, elephat, zebra, flodhest, sort næsehorn, oryx, wildebest, Gerenuk, impala, og gazeller.

Blandt lejrene du har brug for at tjekke ud for dit Kenya safari ferie i Amboseli omfatter Amboseli Serena Lodge, Ol Tukai Lodge, Amboseli Sopa Lodge, Tortllis Camp, og lige nord for Amboseli er Porini Camp.

Masai Mara safari