Ol Malo

Billige Safari rejser til Kenya med Apollo rejser

 

Ol-Malo, Luksus Kenya afrika safari, Laikipia

Ol-Malo eller ‘The Place of Greater Kudu “det perfekte Luxury African Safari Lodge ligger i en 5000 acre ranch og vildt fristed langs Uaso Nyiro floden, overset af den massive sne omfattet Mount Kenya i baggrunden, og det overser Mukagodo hjem af de nomadiske Ndorobo folk.

Den består af fire meget luksuriøse hytter bygget af naturlig sten med stråtag, og en separat opholdsstue og spisestue, begge med pejs, der er nødvendige i denne del af Kenya.

Hver hytte har store vinduer for at forbedre de helt vidunderlige udsigt samt udsigt over vandet hul og salt slikke, og den regelmæssige dyreliv, der kommer til at besøge.

Rundt omkring er Bush, og der er en smuk freeform swimming pool, som har en utrolig udsigt over dalen nedenfor.

Ol-Malo blev bygget af Francombes der begge var født og opvokset i Kenya, og de begge vidste præcis, hvad der krævedes, når de byggede det, og hvordan de ville have det til at være.

Spil drev, Bush morgenmad, eskorteret ture, nat vildt drev, sundowners, gemmesteder alle feature på lodges og lejre, og alle på en i Kenya Safari, og en luxry Afrika Safari vil have prøvet nogle, hvis ikke alle.

Ol-Malo flytter til rytmen af ​​en anden tromle helt på grund af visionen om de Francombes.

Uden tilsyneladende indsats, du vil bevæge sig i Afrika tid, totalt kontrolleret af solopgang og solnedgang, vil det være som om den virkelige verden eksisterer ikke længere, og du kan finde dig selv at se rigelige spillet fra meget tættere end en safari køretøj. Du kunne være højt på en kamel, på hesteryg eller på mountainbike, hvis du vælger.

Ol Malo lodge i Lakipia


En ting er sikkert, du vil næsten helt sikkert se og komme tæt på spil, der er så beskyttet og uforstyrret af menneskelig kontakt, de kommer til Ol-Malo som et sted, sikkerhed og tryghed. Du vil næsten helt sikkert se elefanter, giraffer, Leopard, Lion, Hyæne, Common Zebra, og den sjældne Grevy er Zebra, mere truede end Rhino.

Natten du vil vende tilbage til måske en dusk svømmetur, ser måske en flok Elephant ankommer til vandhullet, absolut mindeværdige køkken, og måske en nat i spillet skjul ser Leoparder tæt op, men i total sikkerhed.

Ole-Malo er anderledes, meget anderledes, og en gå glip sted at besøge på dit i Kenya Safari, og mere end det meget højt på nogens liste over Luxury afrikanske safari destinationer ..