Phuket

Planlægger du en luksuriøs og eksotisk ferie til Phuket i Thailand?

Den bedste løsning for dig er at besøge det smukke Phuket i Thailand og opleve ren lyksalighed. Denne fineste ø i Thailand, Phuket er også populært kendt som “perle af Andaman Sea“. Den tropiske af Phuket er også kendt for sin prale af talrige fantastiske Phuket øer, Phuket hotel resorts, Phuket villaer og private øer, der gør dette land så meget desto mere tiltrækkende og et yndet rejsemål for rejsende

Phuket er den største ø attraktion, Thailand har at tilbyde. Det er det perfekte sted at trække sig tilbage til og nyde et tropisk paradis. Selv vestkysten af ​​øen næsten blev ødelagt af tsunamien i 2004, er der meget få tegn tilbage at vise, at det skete.

Old Phuket Town. Kinesiske immigranter fra det 19. århundrede, der blev lokket i fortiden af tinminerne, efterladt dem et væld af fantastiske Sino-portugisiske palæer langs Dibu og Thalang veje.

Thai Boksning. En personlig favorit af mine, denne nationale sport er voldelig og meget tempofyldt. For regelmæssige kampe på Saphan Ham Stadium i Phuket City er stedet at være.