Hua Hin

Hua Hin er en fredelig og charmerende fiskerlandsby, som ligger ud til Siam-bugten godt tre timers kørsel syd for Bangkok. Byen er Thailands ældste feriemål. Det var Rama VII, der så mulighederne i det skønne område, og i 1920’erne lod han opføre et palads, som han kaldte “Klai Klangwan” – direkte oversat “fjernt fra bekymringer”.

Hua Hin har formået at bevare sin lidt provinsielle atmosfære, men her er naturligvis masser af forretninger, gode restauranter og en bred strand.
Hua Hin er specielt kendt for sit natmarked med talrige lækre madboder og salg af tøj, souvenirs og lokalt håndværk. Thailænderne har et helt specielt forhold til byen, eftersom den elskede kongefamilie bor i kongepaladset uden for byen om sommeren.

Hua Hin er Fødestedet for golf i Thailand!
Samtidig Thailands ældste ferieparadis, som dog i starten kun var forbeholdt de kongelige, hvor golfen vakte stor glæde hos de golfspillende prinser.

Fiskerlandsbyen har bevaret sin oprindelige charme, afslappende atmosfære, IKKE overfyldte strande, smalle gader og træhuse, hvilket giver den perfekte ferie by. Imellem golfrunderne kan du slappe af ved hotellets store pool eller på den hvide strand med det turkisgrønne hav .Der er også mulighed for at opleve det imponerende kongelige sommerslot, spille tennis eller prøve kræfter med windsurfing eller vandski.
Hua Hin er også kendt for sine mange fine og gode fiskerestauranter

[pagelist_ext show_first_image=”1″]

Beliggende helt ned til stranden finder I Anantara Hua Hin Resort & Spa. De tropiske haver omkring hotellet dækker et område på ca. 6 hektar og er blandt de smukkeste i Thailand. Hua Hin by og natmarked er fem minutters kørsel fra hotellet.

Hoteller i Hua Hin er blandt den eksklusive top af luksuriøse hoteller i Hua Hin, designet i traditionel thailandsk stil. De tropiske haver, der omgiver hotellet, inviterer dig til udendørs afslapning, mens værelserne har alle de bekvemmeligheder, man behøver for at forkæle sig selv.

Udover smilende og personlig service, tilbyder hotellet en række fremragende faciliteter såsom swimmingpool lige ved stranden, spaafdeling, to tennisbaner, bordtennis, gæstebibliotek, madlavningskurser, mulighed for leje af mountainbikes og havkajakker samt et udvalg af herlige spisesteder med retter fra de forskelligeverdenshjørner.