Bhutan

Kongeriget Bhutan er en indlandsstat tilflugtssted mellem Indien og Kina, og det er ofte beskrevet som det sidste sted, du vil finde traditionelle Himalaya buddhistiske kultur. Det er næsten omgivet af Himalaya, og i århundreder har været et svært sted at besøge.

Bhutan åbnede sine døre for turismen i begrænset omfang over tredive år siden, så nu er det muligt at tænke i en Bhutan ferie.

Kongeriget Bhutan er kendt lokalt som The Land of The Thunder Dragon, og det er en af ​​de mest isolerede og mindst veludviklede nationer i verden.

Det er vanskeligt at forstå et sted som Bhutan, som er et kongerige, hvis vigtigste problem er med glæde. Alle synes glade, kulturelle værdier og traditioner forblive uændret siden buddhisme begyndte at blive den dominerende religion i det 7. århundrede. Med andre ord den verden, vi lever i dag har forladt Bhutan stort set uberørt.

Du vil falde i kærlighed med skønhed Bhutan, mangel på forurening, det være sig 21. århundrede affald, eller støjen fra pop musik-maskiner. Landskabet og arkitektur vil holde dig tryllebundet, og du vil finde de mennesker, ganske de mest charmerende og meget gæstfri.

En Bhutan ferie vil normalt begynde med at komme ind i landet med fly hjælp af nationale luftfartsselskab Druk Air. Flyselskabet flyver ind i Paro fra Bangkok, Delhi, Kolkata, og Kathmandu hver uge, og det er det eneste flyselskab, der flyver ind og ud af Bhutan. Hvis du flyver fra Kathmandu sikre at du får en plads på venstre side af flyselskabet, fordi de synspunkter i Himalaya er ekstraordinære. Afgang skat er inkluderet i billetprisen, og du skal sikre at du har et visum organiseret, før du begiver dig ud fra hjemmet.

Du kan indtaste ad landevejen gennem Phuentsholing på den sydlige grænse til Indien, og du kunne have en fantastisk tur fra Kathmandu til Darjeeling derefter til Sikkim før de kører ind Bhutan.

For at komme rundt i Bhutan du nødt til at hyre et motorkøretøj eller gå! Der er ingen jernbaner, ingen helicoptors og offentlig transport er pakket og ubehageligt.

Hele landet i Bhutan er bjergrigt bortset fra en lille sub tropisk plain område i syd. Bjergene stige til så højt som 7000 meter, så klimaet har enorme variation. Regntiden varer fra maj til september, og besøg i højden er på deres bedste i oktober og november.

Bortset fra den blotte skønhed af Himalaya der er meget at se og nyde på din Bhutan Ferie og plads til hinder for store beskrivelser, men du burde besøge.

Bumthang som er det åndelige centrum for Bhutan og hjem til sine mest antikke og værdifulde buddhistiske steder.

Thimpu er den eneste verdens hovedstad uden trafiklys, har en reel middelalderlige føler det. Dechenphu Lhakhang på over 8000 meter denne imponerende kapel er adgang til ved en sten trappe Taktshang Goemba er den mest berømte kloster i Bhutan på siden af ​​en klippe 2925 meter over Paro Trongsa Dzong er den mest imponerende fort kloster i Bhutan og kan ses fra langt væk.