Nepal

Med sine majestætiske Himalaya-bjergene og fascinerende lokale kultur, er Nepal et yndet rejsemål for eventyrlystne rejsende. Hvert år tusindvis påbegynde den oplevelse for livet at tilbringe dage eller uger i den åndeløst smukke land i Nepal.

De fleste eventyr rejsende i Nepal vil blive behandlet på storslået udsigt fra højt oppe i bjergene. De vil vandre gennem rene skove og forbi klare bjergsøer, floder og vandfald. De vil besøge afsidesliggende buddhistiske klostre og helligdomme og se små bjerglandsbyer, fuld af venlige locals.

Trekking ekspeditioner i Nepal er ganske populære. De består typisk af en lille gruppe mennesker, der har fået en liste over udstyr, såsom vandrestøvler, for at bringe dem til Nepal. Når de ankommer til landet, de modregne sammen for at udforske. Der er normalt en trekking personale, der kommer sammen på turen og bærer det meste af camping udstyr, og selv de rejsendes poser. De oprettede lejren, tilberede måltider og bryde op, forlader rejsende til at nyde turen uden den fysiske trængsler toting tunge pakker.

Trekking i nepal er tilgængelige for mennesker med forskellige evner. Mens en person bør være i god form til disse treks, man behøver ikke at være en tri-atlet til at deltage. Der er mere anstrengende ture for dem i god fysisk tilstand, samt nemmere treks. Mange af de lettere vandreture er egnede for familier og tillader børn at deltage. Nogle virksomheder bedøm de fiske de tilbyder ved sværhedsgrad, for at hjælpe rejsende dommer, som trek ville være bedst for dem.

Mens trekking er en af de mest populære former for adventure rejser i Nepal, er det på ingen måde den eneste. Der er mange måder at nyde den store udendørs i smukke og mystiske Nepal.

– Himalaya gøre Nepal et yndet rejsemål for bjergbestigere. Der er langt over 100 toppe åbne for bjergbestigere i Nepal, herunder den berømte Mount Everest.

– Bjergene i Nepal har også stier for mountainbikere af varierende færdigheder.

– Nepal tilbyder udfordrende klatring klipper for ivrig klatrere.

– Mens rafting og kajaksejlads i Nepal, kan eventyrere flyde langs maleriske bjerg floder nyder fredfyldt udsigt, langt fra den berejste stier.

– Endelig kan eventyr rejsende i Nepal vælger at opleve en jungle safari fra en jeep eller bagsiden af en elefant. Nepals vildtreservater og fredningsobjekter prale af en række unikke dyr, herunder Royal Bengal Tiger og Greater One Hornet næsehorn.

Spændende destinationer:

Læs også mere på Rejseministeriet.dk