Vancouver

Rejseguide til Vancouver – den bedste by i verden?

Den smukke by Vancouver er beliggende i det sydvestlige hjørne af British Columbia, Canada, og ved kysten af ​​Stillehavet. Blive overset ved kysten Range Mountains og omgivet af vand på tre sider, byen har et landskab, der virkelig tager pusten fra en.

The Greater Vancouver Regional District (GVRD) har alt fra strande, bjerge og 192 smukke parker til et kosmopolitisk centrum, fantastisk shopping og underholdning. Grundet dets placering det har et mildt klima, hvilket betyder ikke for meget sne om vinteren og behagelige temperaturer om sommeren, men det gør at en tendens til at have en masse regn. Den gennemsnitlige årlige regn og sne falder er 1219mm.

Som Canadas tredjestørste by, har området downtown en befolkning på 514 tusind (1996 folketælling) og GVRD har en befolkning på to millioner næsten.

Vancouver er en by af nyankomne, ifølge 1996-tællingen 45 procent af beboerne var indvandrere. Ifølge internationale undersøgelser, er Vancouver en af ​​de bedste byer i verden for livskvalitet. Det er også rangeret, sammen med fire andre canadiske byer, som en af ​​de sikreste byer i Nordamerika.

The Greater Vancouver Regional District omfatter 21 separate kommuner – hver er hjemsted for flere hundrede tusinde mennesker og mange var engang byer i deres egen ret, før de opslugt af byspredning. Selve byen Vancouver selv består af 23 forskellige Kvarterer – hver har sin egen særlige karakter.

Der er mange dejlige steder at besøge, shoppe og spise i. Dette omfatter en lang række gallerier, sofistikeret shopping og antikvitetsforretninger at vælge imellem. Chinatown er en af ​​de største i Nordamerika og er en blomstrende erhvervs-og boligkvarter.

Gastown er den historiske del af byen med brostensbelagte gader, kulturarv bygninger, butikker, restauranter og gallerier. Det er beliggende lige syd for havnen og er et levende sted.
Beliggende lige under Granville Street Bridge er Granville Island Market, som byder på en blanding af mad, kunst og kunsthåndværk, shopping og teatre. Vand taxier færge shoppere til og fra markedet, eller du kan slentre der.

Stanley Park, som ligger tæt på centrum, har over 1000 hektar skov og er en fast favorit med både lokale og turister. Parken har mange kilometer vej, et akvarium, en Pitch and putt golfbane, en miniature jernbane, tennis, restauranter, strande og sommer aftener levende teater. Robson Street ligger i hjertet af downtown og tilbyder butikker, side gåtur cafeer, butikker og restauranter.

Byen har mange træ foret gader og ingen highway skærer gennem byen, så walking er fremmes. Det er ulovligt at krydse gaden overalt, men på et markant vejkryds passage i byen.

Der er et fremragende offentligt transportsystem, der består af busser, Seabus, skytrain og en pendler jernbane tjeneste kaldet West Coast Express. Dette er et integreret system, og du kan bruge de samme billetter til forskellige transportformer. Der er også et omfattende system af bikeways, så cykling er en anden god måde at komme rundt.

Havnen i Vancouver satser nummer et i Nordamerika i alt udenlandske eksport og er porten til Asien-Pacific handel. Det har en naturlig dybt vand havn og dækker 233 km kyststrækning. I 2003 sin samlede last trafik var 66.700 tusind toner. Havnen er også hjemsted for Vancouver – Alaska krydstogt, en af ​​verdens mest populære krydstogter.
Der er mange attraktioner i og omkring byen, der tilbyder en bred vifte af aktiviteter.

Grouse Mountain – beliggende kun 15 minutter fra downtown, også kendt som Peak of Vancouver. Riding the Gondola til bjergtoppen er et absolut must, om vinteren kan du opleve skiløb, snowboarding, sne-skoning, skøjteløb og kaneture og om sommeren mountainbiketure, helikopterture, tandem paragliding eller måske bare nyde det storslået udsigt ved en af ​​restauranterne.

Science World – placeret på Quebec Street tilbyder hundredvis af interaktive udstillinger, wrap omkring film i en gigantisk teater og året rundt særlige begivenheder. Der er altid nye udstillinger ankommer så det aldrig bliver kedeligt.

Capilano Suspension Bridge and Park – ligger 10 minutter fra downtown er byens mest populære besøgende attraktion. Den svajende gangbro broen er 230 meter over Capilano-floden og spænder 450 meter. Der er også en farverig Totem park, stier gennem Vestkysten regnskov og meget mere.

Vancouver Zoo ligger i Aldergrove lige ved Trans Canada Highway. De er åbne hele året rundt og tilbyder enten daglig optagelse satser eller årskort. Der er en miniature safari tog og en safari bus tour, kan du også leje Quadra cykler eller bringe dine egne cykler, in-line rulleskøjter eller nogen motor-less transport til at komme dig rundt.

Byen Aquarium ligger 5 minutter fra downtown i Stanley Park. De er en selvbærende og ikke for profit gruppe og er Canadas førende akvatiske bevaring organisation. Åbent året rundt, de har mange forskellige typer af marine liv at lære om og en daglig tidsplan af shows.

Vancouver Canucks er et af de stærkeste hold i NHL (Ishockey) og med BC løver altid meget konkurrencedygtige, er der et godt udbud af sports valg.

Vancouver er uden tvivl det mest imponerende by, jeg nogensinde har opholdt sig i, og er et must at besøge, hvis du er i Canada. Utvivlsomt en af ​​de dyreste steder at købe fast ejendom i Canada, men med det beløb, byen har at byde jeg kan forstå hvorfor. For mere detaljerede oplysninger, herunder fuldstændige beskrivelser af hver kommune, kan du besøge http://www.onestopimmigration-canada.com/vancouver.html

Fem skal gøre tingene i Vancouver British Columbia

Vancouver er en utrolig levende, multikulturelle by i kraftig vækst i forventning om Vinter-OL 2010. Betragtes som en af ​​verdens mest livable og smukt beliggende byer, tilbyder Vancouver et væld af spændende oplevelser for den nysgerrige besøgende. Her præsenterer vi et par gamle favoritter til rejsende til at nyde, samt et eller to steder fra den slagne vej for den nysgerrige eventyrer.

1) Canada Place

Det første stop for nogen kommer til Vancouver bør være at gå langs den spektakulære promenade af Canada Place ved Waterfront Station. Opført som den canadiske pavillon til Verdensudstillingen Expo 1986 og nu huser byens Convention Center, en tur rundt Canada Place gør det muligt for besøgende at tage i den smukke havn i Burrard Inlet, med dens vista af sneklædte bjerge, Stanley Park, og det moderne glas tårne ​​af Coal Harbour i nærheden.

Canada Place også showcases dynamikken i Vancouver økonomiske magt og plads på det globale marked. Indløbs syder af containerskibe bundet udad til Kina og dele ud. I sommeren krydstogtskibe fra verdens største linjer dock langs molen på vej til Alaska. Floatplanes tage ud for de vilde naturlige bugter i Inside Passage og helikoptere afgang for Vancouver Island forøge den energiske scene.

Det var her, at den canadiske Pacific Railway afsluttede den transkontinentale jernbane i 1889, skænkede Vancouver kaldenavnet af ‘Terminal City’. Siden da Vancouver har ændret sig fra at være »slutningen af ​​linjen”, og er nu betragtes som “Porten til Asien« og det fjerne nord. Det er en perfekt introduktion til byen Vancouver og ikke bør gå glip af den nysgerrige rejsende.

2) Spansk Banks

For et andet perspektiv på byen ride ud strandene i de spanske banker, på nordkysten af ​​Point Grey. I sommeren med tidevandet ud, synes det gyldne sand på de dejlige strande at strække ud til uendeligt. Vandet er fortsat lavt og varmt med tidevandet i løbet af de varme måneder, men på ethvert tidspunkt af året opfattelse fortsat betagende, med de høje moderne ejerlejlighed tårne ​​af Vancouver mousserende i afstanden ligesom skårene af lys i den grønne jade skål af bjergene derudover.

Forkæl dig selv med et besøg på Jericho Sejlunion og dele en enorm plade af nachos serveret op på den dejlige terrasse. Fra din kommanderende aborre kan du se sejlsport hobbyfolk og windsurfere på spil på vandet eller se statelige håndværk fra den nærliggende Royal Vancouver Yacht Club trække op deres sejl. Længere inde i landet, Ultimate Frisbee spillere sprawl ud på de grønne marker og tennisbaner tiltrække nogle af byens bedste spillere.

Det område af parken var engang en vandfly base og militær lejr under Anden Verdenskrig og indeholder nu et vandrehjem, med en lokal medborgerhus og teater. Det er et perfekt sted for en picnic eller bare for at undslippe trængsel og travlhed i byen og værd at besøget.

3) Sushi i West End

Vancouver er verdensberømt for sin ærværdige Chinatown og de hundredvis af restauranter, der er indeholdt deri. Byen har været et hjem for asiatiske immigranter siden opførelsen af ​​jernbanen i det 19. århundrede. De, der trodsede rejsen til ‘Gold Mountain’ medbragte kulinariske traditioner, som har oplivet de palates af generationer af Vancouverites. Ud over kinesiske, vietnamesiske og koreanske kvarterer Vancouver havde engang en livlig Japantown langs East Hastings, nu desværre i tilbagegang.

Disse dage, har tusindvis af engelsksprogede studerende fra Japan og Korea vendte området langs vest Robson Street og Denman ind i en miniature Tokyo eller Seoul. En af de bedste måder at prøve nogle af byens herligheder er at besøge et par af de mange restauranter, der tilbyder overkommelige og lækre all-you-can-eat buffeter af sushi og sashimi.

Shabusen restaurant på hjørnet af Burrard og Robson er et godt sted at starte, med sit store udvalg og vidunderlige koreanske grill tilbud på weekender, når du kan tilberede spicy marinerede kylling, okse-og svinekød på din egen personlige Brazier. En anden stor stop er Tanpopo restaurant nær hjørnet af Denman og Davie gader, med sin rigdom af frisk vildlaks, velsmagende gyoza dumplings, salt spinat ohitashi salat og en fantastisk udendørs terrasse, hvor du kan se på verden gå på nærliggende engelsk Bay.

Vær forberedt på at forlade begge restauranter helt tilfreds, når du fortsætte din udforskning af den multikulturelle fest, er Vancouver.

4) Natteliv i Gastown

For en aften i byen Vancouver har en masse at tilbyde de eventyrlystne. The Granville Street strimmel er hvor revelers hovedet at danse og drikke natten væk under de blinkende neonskilte på arv Orpheum og Vogue teatre ved sådanne travle natklubber, som Republik, Tonic, og Ginger 68, for blot at nævne et par stykker.

Gastown langs Water Street er der, hvor den første europæiske bosættelse blev skabt tilbage i de gamle tømmer lejr dage og landestandarden så en af ​​Vancouver første saloons åbnet af legendariske ‘Gassy’ Jack Deighton i slutningen af ​​1800. På de brostensbelagte gader kan man finde nogle fremragende vandhuller, der fortsætter traditionen fastsat af Vancouvers pionerer.

Tæt på det oprindelige websted af ‘Gassy’ Jack egen Deighton Hotel er den charmerende irske Heather Bistro, hjemsted for de bedste pints af Guinness i byen. I den bageste, indbygget i den lune vægge af gamle by fængsel er en hyggelig glassed-in patio at værter lever irske og skotske musik de fleste nætter. Den “Heather” prale af en progressiv menu, som kombinerer gamle pub standarder sammen med moderne flair.

For en mere hæs scene prøve Blarney Stone pub på tværs af gaden. En ægte irsk dans hall proppet med universitetsstuderende på weekender, er Blarney Stone kendt i hele byen som en vild og larmende sted at få nye venner og have en god tid. Der er gratis bordfodbold borde på det øverste niveau og være parat til hoot og Holler sammen med Fiddles og trommer hele natten lang.

Disse er blot nogle få af Vancouvers mange aktive hotspots. Anbefalinger til spillesteder, koncerter og film kan findes i underholdnings sektion af gratis ugentlige kulturelle papir ‘The Georgia Straight “, findes overalt downtown. Vælg en op, og du vil ikke undlade at finde noget for enhver smag.

5) Sports in the City

Vancouver prale af flere professionelle sports franchise og en historie af ekspertise. I 1915 i Vancouver Millionaires hejst op den berømte Stanley Cup på isen ved den gamle Denman Arena, den første indendørs kunstig ishockey rink i Nordamerika.

Siden da byens hold omfatter de lokalt elskede Vancouver Canucks af National Hockey League og hedengangne ​​Vancouver Grizzlies i NBA. De 1994 og 2000 Grey Cup Champion British Columbia Lions i Canadian Football League spiller på BC Place Stadium, stedet for åbnings-og afslutningsceremonien for Vinter-OL 2010.

I løbet af året er der altid et spil på et sted for fans af enhver form for sport og ethvert budget.

Nogle af de bedste sjove kan havde med Vancouvers mindre liga hold. The Oakland Athletics affiliate Vancouver canadierne af det indre ‘A’ NorthWest Baseball liga spiller i en juvel af en ballpark på Nat Bailey Stadion nær Queen Elizabeth Park. Det er en sjov eftermiddag med baseball i en dejlig pastoral indstilling for både unge og gamle, der vil ofte ende med musik og fyrværkeri, eller et besøg af borgmesteren.

Hvis Canucks billetter er for dyrt eller svært at finde et godt alternativ i vinteren, er Vancouver Giants i det vestlige Hockey League. Denne unge hold spiller på det historiske Pacific Coliseum på grund af den PNE fairgound og komme ud et mesterskab 2006-sæsonen.

Vancouver er også vidne til en genopblussen af ​​interesse i fodbold, især med de opstandne Vancouver Whitecaps. Holdet var forkæmper for Nordamerika Soccer League i 1979 under højden af ​​’soccernania «i Canada og USA, vinde Soccer Bowl i New York City samme år. De i øjeblikket spiller på Swangard Stadium tæt på en Skytrain station i Burnaby, og der er tale om en ny downtown stadion i forventning om Vancouver vært for 2007 U-20 VM.

Stanley Park er opkaldt efter generalguvernøren i Canada som donerede Stanley Cup til hockey og byen venter på sin næste mesterskab, og verdens øjne i 2010 til OL. Med så meget at gøre og se, er et besøg i Vancouver mere interessant end nogensinde. Det er en chance for at dele spændingen og nyd gæstfrihed af denne »City of Tomorrow ‘.