Toronto

En af mine foretrukne ferie steder er Toronto, Canada. Kommer fra byen Detroit, er det kun omkring tre og en halv time væk. Det er en lige skudt op 401 highway når din over grænsen i Detroit.

Toronto er ofte blevet kaldt New York City i Canada. Jeg tror, ​​det lever op til denne sammenligning. Men Toronto er meget renere og sikrere end New York City. Jeg har været forbløffet over hvordan ren byen er for sådan en stor befolkningsgruppe. Jeg har heller aldrig følte i fare, selv når du går rundt forbi midnat.

For så vidt angår ting at se og gøre, vil du aldrig løbe tør. Jeg har nok lavet omkring 25 ture til Toronto i mit liv og jeg har aldrig været keder. Der er altid gamle favoritter sammen med nye ting dukker op hele tiden.

Nedenfor er min liste over de ti bedste ting, du bør se og gøre i Toronto. Disse er ting, du ikke bør gå glip af dit besøg.

1. Tag en tur ned Bloor Street. Dette er Park Avenue of Toronto. Du finder alle de smarte butikker på denne gade. Herunder Gucci, Prada, og den fantastiske Holt-Renfrew stormagasin. Hvis du har råd $ 500 for et par jeans, er dette stedet for dig. Ud over de dyre butikker, er det en dejlig gåtur og store folk ser. Og som altid, vinduet shopping er gratis.

2. Besøg de skæve butikker i Queen Street. Denne gade er synonymt med udtrykket “Funky”. Du vil finde hip tøjbutikker, uafhængige pladeforretninger og andre off the wall typen virksomheder. Favorit bar at besøge på denne gade er den legendariske Horseshoe Tavern. Hver stor canadisk musik handling har spillet der.

3. Slentre gennem Chinatown. Looking for dim sum? Eksotiske kinesiske urter? Sjældne te? Torontos Chinatown er stedet for dig. Kinesiske restauranter vige tilbage fra den traditionelle “North American Chinese” menuen. I stedet, de tjener op variation af egnsretter, der forsyner de flere end 400.000 mennesker af kinesisk baggrund i Toronto.

4. Shop på Eaton Center. Jeg er ikke én for indkøbscentre. Men jeg elsker Eaton Center. Mall selv er en seks etagers glasloft struktur modelleret efter Milanos Galleria Vittorio Emanuele. Det har over 285 butikker med en stor fødevarer domstol på det lavere niveau. Sørg for at besøge New York fries og bestille Poutine. En blanding af pommes frites, ost ostemassen og sauce.

5. Tag en tur i undergrundsbanen. Den Toronto metroen er ren, sikker og nem at navigere. Der er to hovedlinjer, den Younge-University-Spadina og Bloor-Danforth. Fra metroen, kan du komme til alle de vigtigste turist hotspots.

6. Besøg toppen af ​​CN Tower. Verdens højeste bygning på 553 mio (1815 ft). Visningen er forbløffende. På toppen af ​​tårnet er 360 restaurant. Dette er en verden klasse restaurant. Gulvet gør en fuld omdrejning hvert 72 minutter. Når spisning, vil du komme til at se byen nedenfor fra hver retning.

7. Hvad ville et besøg til den store hvide nord være uden en smule af hockey? Toronto er hjemsted for Hockey Hall of Fame. Hockey har en særlig plads i den nationale bevidsthed af canadierne. Sørg for at besøge Wayne Gretzky området.

8. Kendere vil elske St. Lawrence Market. Betragtet i de bedste 25 markeder i verden, det har over 50 specialbutikker leverandører. Store grøntsager, frugter, kød, ost og skaldyr bugne. På det lavere niveau, kan du besøge St. Lawrence Market Juice Bar. De specialiserer sig i friskpresset juice af alle slags og relaterede produkter.

9. Besøg den eklektiske Kensington Market-området. Går helt tilbage til den oprindelige afvikling af Toronto i 1790’erne af den britiske, vil du nu finde et mangfoldigt område med shopping, der repræsenterer kulturer portugisisk, ostindiske, etiopisk og Caribien.

10. Spis i Little Italy. For mine penge, er de restauranter i Little Italy repræsenterer de bedste restauranter i hele Toronto. Beyond restauranter, vil du finde spændende natteliv på dette område. Dette omfatter vidunderlige italienske kaffebarer, gelato, musik barer og endda latin dans.

Jeg håber, at disse tips vil hjælpe dig nyde dit besøg i Toronto.