Cannes

Beliggende i den sydlige del af Frankrig, stranden by Cannes er legendarisk. Ferieboliger i Cannes kan være billig, medmindre du forsøger at fange den berømte filmfestival.

Ferieboliger i Sydfrankrig – Cannes

Når du hører navnet Cannes, en smuk sydfranske by på Cote d’Azur, kan du automatisk tænke på den berømte Cannes Film Festival. Mens dette er en stor begivenhed i Cannes, er det bestemt ikke den eneste grund til at tage en tur her. Uanset om du ønsker at opleve den rolige blå vand Rivera eller atmosfæren af ​​en lille fransk by, Cannes er et fantastisk sted at nyde en ferie. Udlejning i Cannes gør det nemt at tilbringe så lidt tid eller så længe du ønsker i landsbyen, og du kan oprette dit eget hjem væk fra hjemmet.

Mandelieu la Napoule er en af ​​de unikke steder i Cannes. Helt ærligt, det er lidt af en hemmelighed. Huset ligger op på bakkerne omkring Cannes, hvilket er rart, når du har brug for en smule af stykke og helt. Det har en åben fransk charme, og sover fire til seks personer. Nøglen til stedet, er puljen og visning, som er at dø for som det overser byen og havet. Dette er et godt sted at sparke tilbage og bare tage i solnedgangen med en kølig drink. For dem, der kan lide at feste natten væk, er det også et godt sted at se sunrises! Lejen vil sætte dig tilbage mellem 300 og 600 euro en nat afhængigt af sæsonen.

Hvis du er interesseret i hobnobbing med de berømtheder på Cannes Film Festival, skal du sørge for at planlægge din tur til et passende tidspunkt – normalt i maj. (I 2007 vil festivalen finder sted mellem maj 17 og 28. maj). Du bliver nødt til at blive credentialed som en film industri professionel dog at komme ind i begivenhederne. De fleste af de screeninger og andre festligheder er ikke åbne for offentligheden.
Cannes
Logi i Cannes er ofte booket i god tid før en tur, så sørg for at konsultere din rejsebureau om muligheden for at leje en åben én. En sådan smuk placering, der er tilgængelig for leje ligger kun 50 m fra La Croisette, og de to soveværelser, spisestue, opholdsstue, dagen værelse og lettere plads otte personer. Denne stil af logi er udbredt blandt dem, til leje i Cannes, og de kan koste omkring 2900 euro om ugen i højsæsonen. Sagt på en anden måde, er dette ikke stedet for budget rejsende.

Når du vælger at besøge det sydlige Frankrig, så sørg for at kigge ind i private sommerhuse i Cannes. Ved at bo i en længere periode i et af disse komfortable steder, kan du være sikker på at få en reel fornemmelse af at leve i den sydlige del af Frankrig. Den skønhed og charme af Cannes er verdenskendt, så gør en tur her er absolut en luksus værd at bruge dine penge på!