Paris

RejseGuide til Paris

Paris i Frankrig er en af ​de smukkeste byer i verden, og har et velfortjent ry for at være et kulturelt ikon af Europa. Kom rundt i Paris er nemt, men kørsel er ikke den anbefalede måde at se denne smukke by. For turisten kan gå være en af ​​de bedste måder at se byen, fordi du har mulighed for virkelig at nyde den fulde atmosfære af parisiske gader, butikker, kvarterer og storslåede historiske bygninger og museer. Offentlig transport er let tilgængelige. For eksempel er der metro, busser og S-tog. Der er passerer rådighed for at gøre dette til en overkommelig og bekvem løsning. Paris har også en flåde af taxier, flodbåde, og cykel-og rulle klinge huslejer.

En anden ting at huske på om Paris, som en turist, er, at Paris er opdelt i distrikter kaldet Arrondissement, der er 20 i alt. Dette er vigtigt, fordi retninger, vejledninger og generel turistinformation vil anvende disse distriktet identifikatorer til retninger. For eksempel Louvre er i første kvarter nærmest centrum. Hvert distrikt har egenskaber, som er forskellige og repræsenterer den mangfoldighed og variation, at denne berømte by giver. Derudover Seinen fungerer også som en geografisk opdeling samt, med alt nord for floden er den rigtige bank og mod syd, den venstre bred. De to regioner har også forskellige smag og funktioner.

Et af de mest vidunderlige aspekter af Paris er overflødighedshorn af museer. For eksempel har Louvre, der blev åbnet i 1793 over 300.000 udstillingsgenstande og ligger ved 99 Rue de Rivolli. Også placeret på Rue de Rivoli er de Mus’ee des Arts Decoratifs. Et andet interessant og dejlige museum er The Mus’ee Marmottan, som sjældent overfyldt og har mesterlige kunstværker, er denne perle ligger 2 rue Louis Boilly. Paris er også hjemsted for nogle af de mest markante historiske bygninger i verden, herunder Notre-Dame Cathedral og Sainte-Chapelle. Andre store punkter af interesse omfatter Eiffeltårnet, Place de la Concorde, og Sacre’-Cour, en parisisk Landmark siden det 19. århundrede.

Paris

Paris er fyldt med interessante og stimulerende steder. Det har i årevis været som en magnet for kunstnere, forfattere og store tænkere. Der er butikker, bagerier og maleriske cafeer, det er den destination for elskere af kunst og kultur. Der er noget at gøre hvert øjeblik af din rejse, men sørg for at slappe af og nyde atmosfæren af ​​denne historiske og charmerende by.

Paris

Shopping i Paris

Paris er opdelt i kvartaler eller arrondissementer, hver med sine egne indkøbsmuligheder. Marais er stedet for elegance, der er St-Germain for international mode mærker og Montmartre dryp med romantik.

Paris er naturligvis hjem til de store franske varehuse, Les Grands Magasins såsom Galeries Lafayette og Printemps og du kan tilbringe hele dage browsing dem. Men den blotte glæde af shopping i Paris, kommer fra at besøge gallerier eller passager, det 19. århundredes glastag shopping arkader, der bare oser af charme og omdanne regnfulde dage i shopping eventyr.
Paris4
Husk på, at de fleste butikker i Paris tæt på søndage, som giver dig mulighed for at udforske en af ​​byens mange loppemarkeder.

Paris

Top 10 Ting at se i Paris

1. Checkout Markeder – En daglig parisiske ritual er at buldre gennem de udendørs markeder til at købe frisk mad. Et ikke at være forpasset marked er på Rue Montorgueil begyndende ved Rue Rambuteau (Metro: Les Halles).

2. Flower Market i Ille de la Cité – Der er ingen bedre måde at gøre dit hjem føles som dit end med friske blomster købt langs Seinen.

3. Fauchon – Gourmet Shopping med over 20.000 specialitet fødevarer fra hele kloden er en garanteret måde at skærpe dine køkken færdigheder eller bringe din indre kok.

Paris

4. Roam Montmartre – Ja, det er touristy og ved nogle standarder overrated men det er stadig Paris på sit bedste så vandre og nyde Sacre Coeur.

5. Six Feet Under – Bring blomster og betale henseender svarer til legendariske amerikanere, der kaldte Paris hjem eller i Jim Morrisons sag døde i Paris. Den mest berømte kirkegård i verden Pere Lachaise er besøget værd.

6. Slentre Seine – Hvis du er så heldig at dele din lejlighed med nogen, intet rekindles en romance hurtigere end en tur langs Seinen ethvert tidspunkt af dagen

7. Tea Time – England er berømt for te, men en parisisk Tea Salon er en oplevelse. Besøg Angelina eller Bertillion og opleve ægte te tid storhed ikke en klæg brøndkarse sandwich.

8. Skriv Great American Novel – trives på inspiration fra dvælende i en café udforske dine indre dæmoner og beundrer de fortryllende parisere. Det virkede for Hemingway.
Paris
9. Opera – Besøg en af ​​de store operahuse, selvom du ikke kan lide Opera. Storhed og mennesker ser i Bastillen og Garnier er vidunderlige historier, du kan tage med hjem
10.Window Shop som en parisisk – De ultra dyre parisiske butikker på Fauborg-St. Honore såsom Hermes, Dior, LaRoche, Courreges, Cardin og Saint Laurent er en dekadent behandler … måske en dag

Når mørket falder på City of Light giver legitimationsoplysninger til sit navn. Den monumenter og broer belyses, og glød af gammeldags og moderne gadelamper, den blis af fortovet-cafe vinduer, og blænding af neon skilte oversvømmelse de veje og boulevarder. Pariserne starter den alvorlige del af deres aftener som i andre europæiske folk stretch, gabe, og meddele det er tid til seng. Når arbejdsdagen er ovre, de fleste mennesker gå til en cafe for at mødes med venner over en drink og måske et måltid. Senere kan de komme hjem eller videre til en restaurant eller teater, og meget senere, kan de dukke op på en bar eller en dans klub.

Pariserne viser en af ​​de mange facetter af natteliv, hvor skal gå til en stille drink og en tête à tête, og hvor skal gå til fest. Uanset om man ønsker at se et skuespil eller film, se en koncert, eller danse til den lyse Metro. Paris er stedet at være i, og det bedste sted at tilbringe en aften.

Pigalle er den snuskede sex centrum af Paris, men hjem til nogle gode spillesteder og Moulin Rouge kabaret, hvor Cancan stadig udføres. Montmartre er heaving i sommer, men udsigten over Paris fra Sacre-Coeur er matchless.Bastille summer af barer og klubber, men er en smule for hektisk for nogle. Det bedste område for en aften café-hopping er Marais-distriktet, tæt fulgt af den stadig mere fashionable Oberkampf, der passer til en yngre tilskuerne.

De hotteste Paris nightspots er i byens nordøstlige distrikter, især omkring Ménilmontant, Oberkampf, og Belleville, mens Bastille klubber og Marais barer stadig i fuld vigør. Grands Boulevards og Pigalle / Montmartre er også boblende steder med masser af teatre, barer og koncertsteder. Derimod er det Rive Gauche en relativt lille spiller, domineret af studerende pubber og jazz barer i Latinerkvarteret og et drys af smarte hangouts mod St-Germain-des-Prés. Gucci-and-Vuitton-klædte jetset kan stadig findes omkring Champs-Élysées og Rue St-Honoré, med priserne at matche den ritzy atmosfære. I de varmere måneder parisere flokkes til de flydende klubber og barer, fortøjet langs Seinen fra Bercy til Eiffeltårnet. Midweek, folk er som regel hjem efter fyraften.

Natteliv i Paris er sprællevende. Den “City of Lights” har aldrig været genert eller tidligt i seng. “Bars” er ikke klart defineret. Det kan betyde en virksomhed, som serverer øl, en som serverer øl og mad, vin, vin og mad, en kabaret atmosfære eller andre beskrivelser. Barer har fundet det sted, hvor caféen.

De mange forskellige koncertsale, jazzklubber, dansesteder, rockmusik, kabareter, satirisk teater, og vovet underholdning er uforlignelige til andre steder i verden. Paris er stadig en by ikke genert for nøgenhed og der er mange bøsser og lesbiske klubber og restauranter for det meste fundet i Le Marais. Barer er normalt vinbarer og pubber er generelt tjener øl og hård spiritus. Klubberne har som regel mad og underholdning. Der er stadig nogle litterære hjemsøgt og mange hoteller har deres egne klubber. Kabareter er stadig det første valg af natteliv underholdning, fordi det er i kabaret vil man finde Cancan af Paris.

Næsten alle klub og kabaret har en cover charge. Nogle dæksler omfatter champagne eller en en drink. Der er ingen måde man kan kede sig i Paris. Paris efter mørkets frembrud svinger.