Avignon

Avignon, en lokkende middelalderlig by i det sydlige Frankrig, er fundet i regionen Provence. Til tider benævnt by i paver, var Avignon fristed for ni sådanne mænd, der søgte udsættelse fra krigshandlingerne i Rom. Når de er etableret, disse hæderkronede mænd indledte en arkitektonisk odyssé, og en fornem by blev født.
I dag, Avignon er en magnet for turister i søgen efter rig historie og en stemning absorberet i iver, ingen højere grad end under den årlige drama festival. Hver juli tusindvis af besøgende samles til støtte for denne berømte begivenhed, selvom bolig måske kan komme med en præmie. Hvis du kan udholde squeeze så denne begivenhed kommer især anbefales.
Hjertet i Avignon er lukket via en kommanderende mur, som er bygget i det fjortende århundrede af den nu beboer paver, og tjener som et mål for deres hensigt for at være tilbage på deres seneste kvartaler. Disse fremtrædende mure sejre i dag – ligesom meget af den gamle arkitektur – i et bemærkelsesværdigt bevaret tilstand, der præsenterer en enorm kontrast mellem tidlige og progressive verdener.
Set mod den storslåede kulisse af Palais des Papes, den travle vigtigste marked for Place de l’Horloge er i live med aktivitet. Forretning trives som turist og indfødte tilstræber købet af dagen. Tag plads, slukke din tørst, og fortære den unikke atmosfære gav fra denne modne, by emporium.
Nabolande den hektiske kaffebarer og markedet distriktet, snart du opdager Musee du Petit Palais og dens fine samling af religiøs kunst. Noget af dette arbejde går så langt tilbage som det trettende århundrede, inspirerende mange en ung kunstner privilegeret over at have stødt på denne fornemme by.
Avignon
På vegne af moderne kunst, Musée Calvet værd et kig, der besidder en række udsøgte værker. Når fordybet i den pragt af disse lærreder, eftermiddage blot bortfalder ubemærket, hver print opildne dit indre øje.
Stikker ud fra flodbredden, Pont d’Avignon er vidnesbyrd om tidens sand. Bygget i det fjortende århundrede til støtte for et udviklingsland township, var denne karismatiske bro ubønhørligt plyndret af den uophørlige løbet af Rhone, i sidste ende bukke under i det syttende århundrede, da konservering blev betragtet ikke længere er levedygtig. I dag er det stadig som et monument over den triumf af floden og er måske det mest genkendelige træk ved Avignon.