Provence

Provence er en region på Middelhavskysten i Sydfrankrig, ud til den italienske grænse. Området er meget populært blandt turister både international og fransk grund af dets placering og tæt afstand til den franske Riviera. Arkitekturen og historie i regionen er af stor interesse for mange og Aix-en-Provence, Arles og Avignon jævnligt besøges af disse grunde.

Rejser til Provence
De regioner lokale lufthavn (Avignon Lufthavn) omhandler indenrigs-og europæiske flyvninger. Den nærmeste internationale lufthavn er omkring en tre timers kørsel væk. Lyon, Marseille og Nice har alle store lufthavne med overførsler til Avignon. Hvis toget er mere i din interesse, så er det en tre timers rejse direkte fra Paris til Avignon.

Overnatning i Provence
Mange mennesker, der besøger denne region bevæge sig rundt i historiske byer snarere end opholder sig på et sted. Uanset om du vælger at bo i en base eller udforske den smukke region er der mange overnatningsmuligheder at vælge imellem. Alle logi er rige på provencalsk karakter og skønhed. Hoteller og lejligheder er spredt overalt, så der er et valg for alle budgetter.

Provence Regionen var engang en romersk provins, hvis magt og strejfe kan mærkes mens besøger de mange romerske vartegn rundt i området. Langt regionens historie er i høj grad bygget på det faktum, at i det 14. århundrede, var det den ene gang sæde af paven. I de seneste år i regionen har trivedes med velstand.
Avignon from Rhone River Provence, France
Spisemuligheder
Frankrig er kendt for sine lækre mad og bred valg af retter fra hele verden. Fødevarer i Provence regionen er lækre at sige det mildt. Restauranter, bistroer, caféer og barer er placeret på næsten hver gade, hvor der serveres frisk mad til rimelige priser. Hvis du er interesseret i at prøve lokale fødevarer og derefter prøve den friske fisk, provencalsk basilikum suppe og puré, sorte oliven og ansjoser. Hvis restauranten ser classy det vil være og vil være en pebret oplevelse. Hvis du er på et stramt budget så sørg for at læse menuer først.

Seværdigheder og attraktioner i Provence
Regionen har tre berømte historiske byer opkaldt Avignon, Aix-en-Provence og Arles. Disse er de vigtigste sightseeing områder i Provence og tilbyder fantastiske visninger, arkitektur, gravhøje, udflugter og ture, der er værd at checke ud. Området ligger tæt på den franske Riviera, så landskabet og landskabet er meget smukt og værdsat af de tusindvis af årlige besøgende.

Shopping i Provence
Provence er kendt for sine kvalitetsstoffer, duge og diverse husholdningsartikler. Alle de små byer i området tilbyder en unik oplevelse til shopping og levere et udvalg af varer. Marseille er den nærmeste by for store shopping, hvor mennesker kan vove at.