Nice

Billige flybilletter til Nice

Billige flybilletter til Cannes

Nice Rejseguide sydfrankrig

området Nice – Cannes. Den franske riviera i området Nice – Cannes strækker sig langs Middelhavet. Hele området er kendt for sine luksuriøse strande og sit milde vejr i både vinter og sommer. En af de mest populære steder her omfatter Menton, der har en årlig festival fejrer de citrusfrugter, der vokser i området Nice – Cannes.

Nice er juvel af Côte d’Azur

En Italianate stemning og cobblestoned gamle bydel giver Rart en uimodståelig charme. Læg dertil en levende social liv, gode shoppingmuligheder og en dejlig fem-mile seafront og du har opskriften på en perfekt ferie stedet.

Strandene i sydfrankrig Nice er hovedsageligt klipper og småsten, men vandet er varmt (20-25 ° C om sommeren) og klar, og det er kun en kort hop til den nærliggende Cannes og St Tropez

klima i Nice
Mild er den perfekte ord til at beskrive vejret i Nice. Daglige temperaturer i gennemsnit omkring 15 C, bølgende op til 40 C i juli-august. Vintrene er milde også med temperaturer sjældent bliver lavere end 5 C.

transport: at komme til Nice og komme rundt

Nices internationale lufthavn ligger omkring seks kilometer ud af byen. Nice er også betjenes af hurtige, omfattende tog og bus netværk. Og der er færger til Korsika. Du kan bedst udforske byen til fods og hvis du føler overbærende du kan leje en yacht.
Nice1
Karneval i anden halvdel af februar har flotte parader af gigantiske tal i papmaché hatte. Carnival slutter om aftenen Mardi Gras med en spektakulær fyrværkeri.

Der er også en række religiøse begivenheder af interesse. I juni fejrer byen de skytshelgener af St. Peter og St John med optog og masser i kirkerne.

Den store begivenhed i sommeren er Nice Jazz Festival afholdes i juli. Festivalen tiltrækker top internationale kunstnere.

Der er mange overnatningsmuligheder i Nice for enhver pengepung og behov. Men den berømte Hotel Negresco er en imponerende feature på Promenade, men er ganske dyr og ekstravagant. Hoteller i Nice er generelt den dyreste løsning, hvor som lejligheder og pensioner giver billigere udlejning satser. Overnatningsmuligheder er mere forskelligartet mod togstationen og væk fra byen.

Bosættelser i Nice dateres tilbage til fire hundrede tusinde år siden. Ved det 10. århundrede havde byen etableret sig som en handelshavn. I det tidlige 20. århundrede, blev Nice-populært blandt kunstnere og var et yndet sted for Pablo Picasso. Disse dage er det en af Frankrigs mest elskede badebyer og bliver besøgt af tusindvis af turister hvert år.

Seværdigheder og attraktioner i Nice
Gåtur langs Promenade des Anglais at fange fornemmelsen og atmosfære af Côte d’Azur. Nice er en typisk traditionel fransk by med smalle gader, shuttered huse og barokkirker så en wander rundt er altid en behagelig oplevelse. Som nævnt tidligere, området er kendt for at være en populær destination for verdenskendte kunstnere, så det er værd at kontrollere gallerier og museer i Nice.

Billige flybilletter til Nice med SAS fra Aalborg Lufthavn

Billige flybilletter til Nice med SAS fra Aalborg Lufthavn

Spisemuligheder i Nice
Det franske Køkken har et positivt omdømme for mad og vin betyder, at i dette populære område vil du have uendelige valg. De dyreste restauranter findes langs strandpromenaden. De mange barer i byen tillader give nogle lækre og unikke franske specialiteter. Nice er kendt for sit natteliv, så du aldrig vil finde dig selv keder sig og ud af opions i aften.

Shopping i Nice
I midten af byen er det vigtigste område for shopping. Der kører gennem ugen, der giver et alternativ til de mange high street butikker.