Larnaca

RejseGuide til Larnaca på Cypern

Larnaca er en af ​​de ældste kontinuerligt beboede byer i verden. I den tid i Det Gamle Testamente, blev byen kendt som Kition og ruinerne af den antikke by kan stadig ses i dag.

I dag, Larnaca er den internationale gateway til Cypern, med meget gode resturants og hoteller, fremragende butikker, sandstrande og endeløse, blå hav .. I de sidste par år, som følge af en enorm udvikling mange nye resturants og hoteller, åbnede Thier døre, for mennesker over hele verden ..

Tre steder du mediefil besøg på den tid du bruger i byen. Først Kition. Denne underjordisk tempel kompleks er resterne af den bibelske by Kition, der blev afviklet i 1300BC. En del af den gamle Cyclopean væg og tempel Astarte stadig eksisterer. Det andet sted er kirken Agios Lazarus, I denne smukke lille 9. århundrede kirken ligger grav St Lazarus. Dette er en af ​​de vigtigste ortodokse valfartssted. Den tredje er Larnaka Fort, Dette lille fort tjente som fængsel under britisk besættelse.
Det var dog oprindeligt bygget af venations i det 15. århundrede for at beskytte havnen. Hvis du klatre væggen, vil du få en fremragende udsigt over byen. Der er også en lille museum under væggen.
Larnaca
Larnaca store og sikker strande, der går på for Km, er velkendte.
De to vigtigste strande er, Mckenzie i udkanten og Dhekelia strand, som strækker sig i miles danner baggrund for mange af Larnacas 4 & 5 stjernede hoteller. De fleste af Larnaca hoteller. placeret ud af byen, sammen med forbløffende, ren og klar strande.