Kyrenia

Kyrenia er en lille charmerende by. Ved havnepromenaden finder du en lang række caféer, restauranter og butikker i de gamle bygninger, der tidligere blev brugt til oplagring af bl.a. johannesbrød. Havnepromenaden er byens samlingspunkt! Hver aften samles byens indbyggere på havnen for at gå en tur eller spise på en af restauranterne – her er et vældigt folkeliv. Rundt omkring i byens smalle gader og stræder finder du byens små forretninger, hvor du kan gøre din indkøb. Byen er en fin blanding af historiske bygninger og mindesmærker fra antikken og moderne faciliteter som restauranter, diskoteker og casinoer. Området omkring byen, Kyrenia, byder ligeledes på mange seværdigheder.
Kyrenia
Først og fremmest er naturen helt utrolig smuk i dette område, og du kan tage op i bjergene og besøge borgen, Sanct Hilarion. Resterne af denne gamle, eventyrlige borg menes at have givet inspiration til den verdenskendte Walt Disneys eventyr.

Afrodites ø” er Cypern blevet kaldt lige siden oltiden. Sagnet fortæller, at kærlighedens gudinde, Afrodite, blev født af havets skum på Cyperns kyst. Den nordlige del af Cypern er et sandt paradis med en smuk og uspoleret natur. Kilometer lange, gyldne sandstrande afløses af de blågrønne bjerge og unikke kulturelle og historiske seværdigheder. Øen har bevaret sin charme og romantiske liv.
Sæson: April til oktober