Bordeaux

Bordeaux Rejseguiden

Bordeaux er både en by og centrum af regionen vin i Frankrig. Som en by, er Bordeaux overraskende blottet for ting at se. Man kan finde unikke vedtægter, springvand og lignende, men der er ikke rigtig et bestemt sted for at markere på på din: “Jeg så, at” liste. Byen er dog et godt sted at slappe af, drikke og spise. Til afslapning, kan du sætte omkring denne lav nøgle by og tage i fødevarer på de udendørs cafeer i Place de la Comédie. Den specialitet fødevarer af regionen er Cañellas, som er meget god. Hvis du er med vin og ost crowd, er Bordeaux vil virke langt mere spændende. Den omkringliggende region producerer vin fra de mega transporteret belastninger og du kan besøge steder som Chateau Mouton-Rothschild at lugte og smage druerne. Mådehold er foreslået som du ønsker at undgå de Vredens Druer næste morgen!

Shopping I Bordeaux

Få mennesker uden for Europa indse, hvad et paradis for shoppere Bordeaux virkelig er. Der er nogle af verdens mest populære mærker på parade her: Cartier, Hermes, Louis Vuitton, Mont Blanc, Christian Lacroix, Rolex og Tartine et Chocolat.

Højdepunktet af shopping i Bordeaux er Den Gyldne Trekant af Allées de Tourny, Cours de l’Intendance og Cours Clemenceau. Denne trekant indeholder Place des Grands-Hommes, hjemsted for byens mest prestigefyldte butikker automater alt fra fødevarer den nyeste mode.
Bordeaux
Du behøver ikke at skallen ud af din sidste dollar på opskalere designerbutikker, dog. Der er masser af billigere franske kædebutikker her for dig at vælge imellem sammen med utallige lokalt ejede butikker, hvor du kan få noget særligt til en rimelig pris.

Og selvfølgelig ikke glemme vinen. Hele Bordeaux-regionen tilbyde deres lokale årgange til salg af sagen og til meget favorable priser.