Rejseguide Montego Bay

Beliggende på den nordvestlige kyst af Jamaica, Montego Bay er landets næststørste by.

Montego Bay også sker for at være en af Caribiens hotteste destinationer. Turister strømmer til Montego Bay med fly og skib. Mange store krydstogtskibe omfatter Montego Bay på deres liste over anløbshavne. Hotels tilbyder all inclusive-pakker, der sikrer, at rejsendes måltider, ikke-alkoholiske drikkevarer og alkoholiske drikke omkostninger er dækket.

Montego Bay er fyldt med spændende charms. Der er masser at se og gøre under et besøg på øen. Dining, dans, sight seeing og shopping er blandt de populære valg. Montego Bay også huser nogle af verdens største naturlige attraktioner.

I februar 2004 blev Half Moon Cove hjemsted for en række af uddannede delfiner. Turister har mulighed for at lege og svømme med delfiner i deres naturlige miljø. En delfin svømmetur kan være en once-in-a-lifetime oplevelse. Overskrift længere inde i landet, Croydon Plantage er åben dagligt. Hos Croydon Plantation, kan gæsterne opleve den travle aktivitet, der sker inden for en plantage grund. Ananas og en bred vifte af citrusfrugter høstes dagligt.
Montego Bay
Canyon River Whitewater Rafting tilbyder daglige udflugter. Turister kan tage en tømmerflåde tur ned Canyon River, der passerer gennem en uberørt regnskov. Børn på fire år og ældre er tilladt på de rafting ture. Alle ture inkluderer frokost og drikkevarer. Dette er en fremragende måde at se en helt anden side af Montego Bay.

Montego Bay er hjemsted for Mobay Tours, et sejlsport virksomhed, der tilbyder udsøgte undersøiske ture. Den semi-nedsænket båd prale store glaspartier, der giver turister til at se havet fra en ny vinkel. Gæster til Montego Bay kan forblive tørre, mens du oplever en farverig vifte af fisk, hajer og andre vandlevende organismer.

Windsor Caves er en af Montego Bay, Jamaica hotteste turistattraktioner. De enorme huler er tilgængelige for erfarne spelunkers, selv om andre turister er tilladt op til den roped post. Dristige rejsende kan se store flagermus hængende fra hulens loft og fantastiske kalksten klippeformationer. Windsor Caves prale af landets største bat befolkning og bat guano bruges på mange af plantagerne som gødning.

Montego Bay huser et stort antal af all-inclusive hoteller. Hoteller kan være lidt inde i landet eller direkte på nogle af Jamaicas uberørte strande. Valget er varieret og let konteres online.

Turister på vej til Montego Bay skal have en aktuel pas. Amerikanske statsborgere får lov til at springe dette krav og i stedet tilbyde en notarized kopi af hans eller hendes fødselsattest sammen med et billede identitetskort.

Så dette er mit forslag til din næste ferie. Det vil ikke være nogen tæt på at være billig, men det helt sikkert vil være en uforglemmelig oplevelse for dig og din familie eller ægtefælle.