Bodrum Holiday Resort

Bodrum Holiday Resort hotel er beliggende i et roligt område på en skrånende bjergside, der fører ned til det Ægæiske Hav. Det har en misundelsesværdig beliggenhed med udsigt over en smuk bugt og den livlige og smukke feriested Bodrum er en kort tur væk med lokal transport (4 km). I Bodrum kangæsterne finde restauranter, barer, natklubber, et turistområde og butikker. Bodrum Slot i Tyrkiet ligger 4,5 km væk. Det er 55 km til Milas og Milas-Bodrum Lufthavn ligger 37 km derfra.

Faciliteter på Bodrum Holiday Resort
Denne store, selvstændig kompleks tilbyder mange faciliteter og er stilfuldt designet til at give en følelse af rum og farve. Dette familievenlige hotel rummer i alt 441 værelser, herunder 45 enkeltværelser og 75 juniorsuiter. Af faciliteter til gæsterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med en 24-timers reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og elevator. Der er en frisørsalon, et auditorium, et spillelokale og en fjernsynsstue. De yngre gæster kan boltre sig på legepladsen eller i miniklubben. Refreshment er tilvejebragt ved café, bar og restaurant, og der er en natklub på hotellet for gæsternes videre underholdning. De har også konferencefaciliteter og WLAN internetadgang til deres rådighed. Gæsterne kan også drage fordel af de butikker, skønhedscenter og vaskeriservice alle sæt indenfor dette attraktive kompleks. Parkering er tilgængelig for dem, der ankommer i bil.

Værelserne på Bodrum Holiday Hotel Resort er smukt indrettede i en meget lys og farverig stil, der afspejler farverne på den udendørs kulisser. Alle er indrettet med eget badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer. De er udstyret med en telefon, satellit / kabel TV, internetadgang og safeboks. Desuden er minibar i alle boliger som standard, og alle værelser har også enten en altan eller en terrasse. Gæst bør bemærke, at kabel-adgang til internettet kun er tilvejebragt i rummene i hovedbygningen.

Bodrum rejseguide

Sport / underholdning
Dette hotel har 4 swimmingpools, herunder 3 udendørs swimmingpools, 1 indendørs pool og en børnebassin (1 er opvarmet). Gæsterne kan slappe af i snackbaren langs swimmingpoolen med liggestole, og der er vandgymnastik og aerobic på tilbud til de mere aktive besøgende. Hotellets spa tilbyder mange pakker på en ekstra afgift, herunder VIP tyrkisk bad og sauna. Der er et vandland og en lille anløbsbro, pyntet med et solbadning platform ved havet, hvor gæsterne kan slappe af i solen. Hotellet arrangerer dagtimerne og om aftenen underholdning og der er mange sportsaktiviteter til rådighed både på land og vand, nogle på en ekstra afgift. Vandsport fans kan gå vandski, jetski, dykning, windsurfing, bananbåd, sejlads, kano og vandcykel (alt sammen mod betaling). Sportsbegejstrede kan også nyde en træne i fitnesscentret eller spille tennis, bordtennis, beach volleyball eller basketball. Golfspillere kan spille en runde af deres yndlingssport på Bodrum Golf Club, kun 40 km fra hotellet. Desuden liggestole og parasoller til brug på grusstrand.

Bodrum Holiday Resort tilbyder hovedmåltider i åben buffet form. Der er 3 à la carte-restauranter, der serverer internationale, tyrkiske og italienske retter, samt et udvalg af snackbarer hele komplekset.