Marmaris

Marmaris er byen, der gennem de sidste femogtyve år har udviklet sig fra at være et lille, stille fiskerleje med høj sivskov langs stranden og appelsinlunde i baglandet til at være en moderne ferieby med alle tænkelige faciliteter. Der mangler ikke noget i dagens Marmaris, og iagttager De livet langs den travle, flisebelagte hovedgade, har De sikkert også svært at forestille Dem, at bugten var hovedfærdselsåren og det foretrukne transportmiddel en robåd for blot tredive år siden.

Den ældste bydel i Marmaris ligger inde bag ved havnen, øst for Atatürk når De kommer ind i byen. Her ligger basaren og bargaden, der sprudler af liv til ud på de små timer alle ugens syv dage. Labyrinten af handelsgader må De endelig ikke gå glip af. De kan købe tøj, sko, guld- og sølvsmykker, tæpper og souvenirs i alle prislag, og det er her, De kommer nærmest “det gamle Marmaris”. På havnepromenaden omkring den gamle bydel ligger en række gode restauranter, hvor De kan nyde en udsøgt middag og udsigten over havnen og bugten. Her er en charmerende stemning i de varme sommeraftner.

Fra Atatürk strækker byens nyere hovedgade sig mod vest helt ud til bjergene mellem Marmaris og Içmeler. På begge sider ligger restauranterne, barerne og de utallige småbutikker side om side. Her er stribevis af gode tilbud til de besøgende, og uanset hvor De bor i Marmaris, har De ikke langt til indkøb og gode spisesteder. Langs strandpromenaden, der følger kysten på samme strækning helt nede ved havet, er der endnu flere restauranter, barer og enkelte diskoteker. Her er et hektisk liv i aften- og nattetimerne.
Området, der ligger nogle kilometer fra kysten i baglandet ved bjergenes fod hedder Armutalan. Her er lidt mere fredeligt end i kvartererne langs kysten. Nyere hoteller og ferielejligheder ligger side om side med lokalbefolkningens egne huse. Her kan De høre hanen gale og fuglene synge, og De kan bo nabo til de høje, grønne bjerge, der sætter naturlige grænser for byens udvikling i fremtiden.

Marmaris kysten

Udflugter i Marmaris
Bådtur
Der er ikke noget så forfriskende som en dag på havet under ferien i Tyrkiet – og så er det meget spændende at opleve den smukke natur fra søsiden. Heldagstur: Sejlads og frokost inklusive – drikkevarer eksklusive.

Dalyan og Kaunos
Der er historiske seværdigheder, store naturoplevelser og et mudderbad på programmet under turen til den lille flodlandsby, Dalyan, og ruinbyen, Kaunos. Turen afsluttes ved skildpaddestranden, hvor de store havskildpadder lægger deres æg. Heldagsudflugt: Transport, frokost og entréer inklusive – drikkevarer eksklusive.

Dykkertur
Landskaberne og dyrelivet er mindst lige så spændende under havets overflade som på land. Tilbring en dag under vandet og se Tyrkiet fra en utraditionel vinkel. Et nyt eventyr venter i det smukke værtsland! Heldagstur: Frokost, instruktion og leje af udstyr inklusive – drikkevarer eksklusive.

Gökova bådtur
En dejlig familietur til den pittoreske Gökova bugt øst for Marmaris. Vi kører hen til bugten og sejler ud derfra – foran os venter meget smukke landskaber og sjove historier fra området. Der vil være rig lejlighed til at bade og nyde solen. Heldagstur: Sejlads, transport og frokost inklusive – drikkevarer eksklusive.

Hamam
– eller tyrkisk bad, som det også kaldes, er en oplevelse, De ikke må snyde Dem selv for! Det er ikke en overdrivelse, når vi siger, at De vil føle Dem som en nyfødt efter badet! Eftermiddagstur: Entré inklusive – massage og drikkepenge eksklusive.

Jeepsafari
En spændende tur for alle aldre gennem smuk og varieret natur og små landsbyer. Turen køres i åbne jeeps med plads til fire eller seks personer. Endnu en tur De ikke må gå glip af, mens De er i Marmaris! Heldagstur: Jeepleje og frokost inklusive – drikkevarer eksklusive.

Pamukkale – en dag
De kan ikke besøge Tyrkiet uden at tage turen til Pamukkale. Navnet betyder “bomuldsslottet”, og bjerget har fået sit navn, fordi det på lang afstand ligner en kæmpetot bomuld. De får ligeledes mulighed for at se Hierapolis, der blev grundlagt i 190 f.Kr. af Pergamon kongen, Eumenes II.. Heldagstur: Transport, entréer og frokost inklusive – drikkevarer eksklusive.

Rafting på Dalaman floden
Tilbring en dag i naturen med sjove udfordringer. Dalaman flodens strømme bringer Dem ned ad floden gennem kløfter og fascinerende smuk natur. En oplevelse der er værd at skrive hjem om! Heldagstur: Frokost, instruktion og leje af udstyr inklusive – drikkevarer eksklusive.

Rhodos
Får De lyst til at besøge den græske ferieø Rhodos, kan De købe billetter hos vore rejseledere. Husk at få alle informationer omkring pas, visum og gebyrer i forbindelse med turen.

Tyrkisk aften
De får lejlighed til at smage de forskellige tyrkiske specialiteter, og der vil være underholdning af lokale folkedansere og sangere. Mavedansen er en selvfølge denne aften – og De må gerne være med! Aftenudflugt: Middag og transport til og fra arrangementet inklusive – drikkevarer eksklusive.

Hoteller i Marmaris
Elegance Hotel Strand: 0km. Centrum: 2km.
Marmaris Palace Strand: 0km. Centrum: 6km.
Grand Faros Hotel Strand: 2km. Centrum: 3km.
Karacan Beach Hotel Strand: 0km. Centrum: 3km.
Pineta Hotel Strand: 400m. Centrum: 3km.
Begonvil Ferielejligheder Strand: 3,2km. Centrum: 3km.
Seven Hotel Strand: 400m. Centrum: 1km.
Yuzbasi Hotel Strand: 0km. Centrum: 4km.
Cardak Ferielejligheder Strand: 650m. Centrum: 3km.
Sarba Ferielejligheder Strand: 2km. Centrum: 2km.
Villa Söl Hotel Strand: 0km. Centrum: 2km.
Deniz Hotel Strand: 600m. Centrum: 600m.
Golden Moon Ferielejligheder Strand: 800m. Centrum: 500m.
Karacan Corner Strand: 250m. Centrum: 1km.
Senaydin Ferielejligheder Strand: 50m. Centrum: 1km.
Seven Ferielejligheder Strand: 400m. Centrum: 1km.
Seven Junior Hotel Strand: 400m. Centrum: 1km.
Star Hotel Strand: 600m. Centrum: 600m.
Unver Hotel Strand: 600m. Centrum: 600m.