Lara

Lara ligger øst for Antalya lige der, hvor den høje klippekyst munder ud i flad sandstrand. Blot tolv kilometer fra det hektiske storbyliv finder du fred og ro i den moderne, lille ferieby. Havet er blåt og sandet gyldent – stranden regnes for at være den bedste i området, og den synes at strække sig i det uendelige mod Side og Alanya. Både de besøgende og de lokale søger her til i sommermånederne for at bade, nyde solen eller tage udfordringen op med de mange vandsportsaktiviteter.
Lara
På Laras lille strand i centrum skal du betale for brugen af solstole. På den store strand øst for centrum skal du desuden betale et mindre beløb for at komme ind. Byen er vokset gennem de sidste tyve år. Her levede bl.a. Elmas familien tidligere et stille liv og ernærede sig ved at dyrke jorden. Går du en tur gennem området, vil du se småhuse, der hører til i en helt anden tid, mellem de mange nye hoteller. Langs stranden ligger barer, restauranter, enkelte butikker og hoteller i alle kategorier. Høje træer og farverige blomster understreger den afslappende og gæstfri atmosfære.

Bor du i Lara, tager det mellem tyve og tredive minutter at køre til Antalyas centrum med dolmus eller bus, der kører regelmæssigt fra morgen til aften fra Elmas købmanden. I Antalya skal du blot spørge efter Örneköy eller Lara, når du skal hjem.