Rejseguide Side

Side i Tyrkiet er kendt for sine klassiske steder i Tyrkiet. Side i Tyrkiet er en gammel havn, der betyder granatæble. Side er et rendezvous på den sydlige kyst af Tyrkiet. Det er ved siden af ​​Manavgat og Selimiye landsbyer. 75 km fra hinanden danner dette er Antalya. Masser af små landsbyer og semi-byer pryder skønhed, hvis Side i Tyrkiet.

Det var i det syttende århundrede, at gamle bosættere fra Cyme i Aeolis stødte denne by. Side i Tyrkiet besidder small-craft både. Side naturlige geografi gjorde det det mest fantastiske sted i Pamphylia.

Side er åbenbart placeret på en halvø og pyntet af to strækninger af gyldne strand. Den messende ferieby Side er et sammensurium af nyt og gammelt. Side i Tyrkiet er udnyttet med vidtrækkende vifte af turistindkvartering. Der er enorme butikker, sene barer og hoteller assorterede blandt ruinerne af den antikke by. Denne mangfoldige skønhed af fortidsminder og modernisme gør det utroligt smukke.

En gammel teater ligger mellem Side i Tyrkiet. Der er også øger udsigt over havet, der kan ses foran dette teater. Resterne af de romerske bade huse, herunder dejlig samling af artefakter er iøjnefaldende og ofte styrtede med store menneskemængder.
Side
Opslugt gader, der fører ned til havet, er strengeinstrumenter med levn butikker, der sælger særlige tyrkiske kunsthåndværk som tæpper, smykker og lædervarer. Folk begyndte at anerkende Side i Tyrkiet på grund af regionen fra Middelhavet til Mount Taurus.

Turister, der engang har været i denne by vil helt sikkert vil ønske at komme igen til en anden cherishing ferie. Selvom Side er en gammel by i Tyrkiet er det en af ​​de vigtigste sted, hvor turister strømmer dag for dag. Folk, der er bosiddende i Side ivrigt ønsker en ren by. Derfor er mange tilbøjelige til at købe fast ejendom i denne by.

De fængslende og rene strande med vandsport og golf klubber er blot nogle af de underholdende temaer her. Skønheden i naturen kan uforklarligt nydes med vandfald på Mount Taurus og skovene. Side bliver værdifuld på grund af dets historiske monumenter og den resterende og ruiner at symboler en vis gammel arv.

Livlig klubber med levende musik sammen med sportsklubber gør folk føler, at de ikke er langt danner hjem. Senere, når at blive træt af naturen hilser at se forskellige vandfald og bevoksning. The Apollo templet er bygget i den romerske civilisation er beliggende i den forreste del af havet esteeming den historiske handel punkt havnen.

Outside Lands 2013 gourmet musikfestival i san francisco ved Golden Gate

Outside Lands 2013 gourmet musikfestival i san francisco ved Golden Gate

På den østlige del af Side i Tyrkiet sker for at være en gorgeous fyrreskove anholdelserne de tilskuere, der passerer forbi. På den nordøstlige del af Side synes at være minder om de romerske bade, gamle skulpturelle templer og amfiteater. Transport er tilgængelig i denne del af byen. Side i Tyrkiet bliver et symbol på skønhed og gæstfrihed sammen for sådanne årsager. Den nær af monumenter kan nydes ved at leje en bil, så man kan rejse rundt i byen på lethed.