Belek

Har du nogensinde spillet golf i Belek Tyrkiet? Nej, det tænkte vi nok! Derfor vil vi gerne have lov at præsentere dig for vort golf-program i Belek, Tyrkiet – i et område, hvor solen skinner mindst 300 dage om året.
Ferie ved Belek

Belek er et sandt paradis for golfspillere! Her ligger hele fem golfbaner, og busser kører mellem de nærliggende luksushoteller og banerne flere gange dagligt. Det er natursmukke baner med Middelhavet på den ene side og grøn pinjeskov på den anden. Om du er begynder eller øvet golfspiller, er vi sikre på, at du vil finde udfordringer i terrænet, der byder på både små søer og – bakker, uden at der er de store højdeforskelle.

Belek ligger ca. 40 kilometer vest for Antalya, og her mødes den evigt grønne pinjeskov og det smukke, blå hav. Langs den gyldne sandstrand på grænsen mellem de to ligger en række af Tyrkiets bedste og mest luksuriøse hoteller. Atmosfæren er rolig med et strejf af elegance, hvor du end bevæger dig. Inden- som udendørs byder hotellerne på aktiviteter for enhver smag – både børn og voksne vil finde underholdning og aktiviteter til det meste af døgnets timer året rundt. Antalya ligger ikke længere væk, end at du kan tage en dagstur til centrum, hvis du får lyst til at se de mange, historiske seværdigheder eller gå på opdagelse i basarerne og de gode handelsgader.
Med andre ord: Du kan spille golf hele ferien, uden at resten af familien kommer til at kede sig!