Quebec

Quebec er en provins, der er beliggende øst for Ontario, det er Canada største provins og har den anden mest mennesker, der bor der. Der er omkring 7.568.640 mennesker, der bor der (fra 2005). Provinsen er fransktalende, der er der office sprog, men en masse mennesker taler engelsk der. Den provinser hovedstad er Quebec City og den største by er Montreal. Denne provins har en dyb historie med Canada som en masse bosætter bosatte sig i og omkring disse områder.

Hvis du nyder at rejse og lære om de steder, du besøger derefter dette er et sted, du ikke ønsker at gå glip af, er der en masse historie her ligesom byen Montreal, nogle af bygningerne går 100 år tilbage, hvor jeg er fra, der er uhørt fleste bygning over 50 år gamle, erstattes med noget nyt. Hvis du er den natur typen der er bjergene, som du kan stå på ski eller snowboard, der er mange floder og søer, som har stor fiskeri og sejlads.

fakta om Quebec
-Største by er Montreal
-Befolkning er 7.568.640 2. største provins i Canada
-5-provinsen for at blive adskilt fra Canada den 1 Juli 1867

Denne provins har en masse ting at gøre, kan jeg ikke nævne dem alle, men du nødt til at besøge denne provins at se en masse af Canadas historie. Provinsen er utroligt, så du får brug for mere end en uge for at se det hele.