Surabaya

Billige flybilletter til Surabaya på Java

Surabaya er hovedstaden i Øst Java og den 2. største by i Indonesien.

Historien går, at Surabaya navn stammer fra javanesisk ord Suro, hvilket betyder haj, og Boyo, hvilket betyder krokodille. Med over 6 millioner mennesker, er uhøjtidelige Surabaya det være den næststørste by i Indonesien, men det er lidt mangler i seværdigheder. Men mange mennesker kommer her på business, og Surabaya er også en gateway by for Mount Bromo og Bali. Byens alléer og renoverede fortove vil imponere dem nyankomne fra andre byer i skærgården, men i almindelighed byens attraktioner tendens til at være mere synlige for dem, der gør det til deres hjem i stedet for kortsigtede besøgende.

Java
Java

Meget tropiske og du skal bære afslappet, let tøj: t-shirts, shorts, sandaler eller sko. Temperaturerne varierer meget lidt i løbet af året, med dagtimerne temperaturer på op til 32-34 grader celsius, falder natten til 22-26 grader. I regntiden (november-april) være forberedt til lejlighedsvis flash oversvømmelser og trafikpropper, selvom det ikke er så slemt som Jakarta.

Det nationale sprog, Bahasa Indonesia (indonesisk), er mediet for regeringen, handel og uddannelse. Mange locals taler også det regionale sprog, javanesisk (undertiden med en lokal accent). Der er en overraskende mængde af engelsk synlig i Surabaya på reklamer og skilte, og engelsk er det mest udbredte forstod fremmedsprog.