Singapore

Rejseguide til Singapore

Hvis der er ét ord, der bedst fanger Singapore, det er “unik”. En dynamisk by rig på kontrast og farve, vil du finde en harmonisk blanding af kultur, gastronomi, kunst og arkitektur her. Fyldt med uhæmmet energi, denne lille dynamo i Sydøstasien legemliggør den fineste af både Øst og Vest. Den muslimske center i Singapore er en traditionel tekstil-distrikt, fuld af batiks fra Indonesien, silke, saronger og skjorter. Læg dertil rosenkranse, blomst essenser, hajj caps, songkok hatte, kurvemagerarbejder og rattan varer, og du har en rimelig idé om de produkter haggled over i denne del af byen.

Den store Sultan Mosque er den største og livligste moské i Singapore, men den lille Malabar muslimske Jama-ath moskeen er den smukkeste. Der er fine indiske muslimsk mad langs nærliggende North Bridge Rd og foodstalls på Bussorah St er særligt atmosfæriske ved solnedgang under ramadanen.

Orchard Road
For shopping, er Orchard Road det ideelle sted at tilbringe en dag der. De travle indkøbscentre sælger alt fra de mest fashionable og oprørende sko og tøj til ædelstene, briller og tilbehør. Og når shopping bliver lidt udmattende, revitalisere sig selv på en af ​​de mange restauranter og spiseforstyrrelser afsætningsmuligheder.

Når mange mennesker i den vestlige verden hører om Singapore, er det ofte den Singapore Sling cocktail, der kommer i tankerne. De fleste mennesker ikke rigtig ved, hvor landet er og ville sandsynligvis aldrig overveje det som en rejsedestination. For enhver tur til sydøst Asien, især på længere udflugter til flere lande, Singapore værd et stop, da det giver en dejlig forandring i forhold til de sædvanlige overfyldte, forurenet og kaotisk store byer i Hong Kong eller Bangkok. Singapore er en ø, land og by alle samlet i én.

Sammenlignet med andre destinationer i Sydøstasien, Singapore er ultra rene takket være dens noget restriktiv regering. Der er store bøder for henkastning, spytte i gaderne og jaywalking. Det er endda ulovligt at bringe i tyggegummi ind i landet. Narkotikakriminalitet kan resultere i dødsstraf så rejsende absolut bør ikke tage risikoen ved at bringe ulovlige narkotika i Singapore. Men resultatet af alle de skrappe love er et sted i regionen, der er ganske lav i kriminalitet. Det er en af ​​de sikreste rejsemål for kvindelige rejsende, hvor ligestilling er fremmes.

Med sin skinnende højhuse, er Singapore et af de mest moderne byer i Asien på grund af sin økonomiske succes. Det gør også en stor indsats for at gøre sig præsentabel og smuk. På turen fra den internationale lufthavn til byens centrum, kan det bemærkes, at de broer, der passerer hen over hovedvejen er dækket med frugtplantager og blomster. Det er noget, som man ikke ser ofte andre steder i verden. Byens centrum selv er godt designet med Singapore-floden, der løber gennem det. River Cruises er tilgængelige til at tage i de lokale seværdigheder fra vandet. Der er mange udendørs cafeer, restauranter og butikker langs side floden, som gør for en hyggelig spadseretur. På grund af de varme temperaturer her siden Singapore er temmelig godt på ækvator linje, kan byen føles som en kæmpe sauna. Så udvidede ture er foreslået i de tidlige morgener, sene eftermiddage eller aftener, når tingene bliver en smule mere komfortabel end i middagsheden høre.

Singapore med sin blandede befolkning, herunder kinesisk (77%), Malay (14%) og Indisk (7%) er et studie i multikulturalisme. Alle her bor og arbejder sammen i harmoni. Kun i Singapore kan man se et buddhistisk tempel, en hinduistisk tempel og en islamisk moské alle i umiddelbar nærhed af hinanden. Landet har fire officielle sprog er engelsk, mandarin, Malay og tamilsk. En af de store fordele ved en sådan multietnisk scene er, at der er forskellige etniske kvarterer at tjekke ud, herunder Chinatown, Little India og Arab Street. Alle har deres egne særlige smag i små butikker, markeder og køkken. Ud over restauranter er der udendørs madsælgere der tjener meget lave priser måltider, så man kan spise godt på ethvert budget niveau.

For gartneri entusiaster, er Singapore en guldmine, hvor der er i verdensklasse, haver, herunder Singapore Botanic Gardens samt de kinesiske og japanske haver. For naturelskere er der nogle interessante attraktioner, herunder Jurong Bird Park, Jurong Reptile Park, Singapore Crocidilarium, Singapore Zoological Gardens og den meget unikke Night Safari, som er åben kun under aftenen. Sentosa er en lille ferieø syd for byen med en naturskøn svævebane, et akvarium og nogle nice strande.

Ud over den moderne skyline og de modstridende etniske templer, er der stadig nogle vidunderlige koloniale arkitektur herunder den berømte Raffles Hotel, hvor Singapore Sling blev oprindeligt opfundet. Hvis man ønsker at holde sig indendørs under den varme middagssol, er der flere museer, herunder Nationalmuseet at tage i. Singapore har nogle asiatiske forlystelsesparker såsom Tang Dynasty by, som er en genskabelse af menneskeliv under 7. århundredes Kina og Haw ParVilla Tiger Balm Gardens, som har farverige statuer skildrer kinesisk mytologi. Høje ende boutique shopping for mode og elektronik vil blive koncentreret på eller i nærheden Orchard Street.

Det er en god idé at tage en hurtig organiseret byrundtur for at få et overblik over, hvad Singapore har at tilbyde. Så turisterne kan nemt tage fordel af den meget effektive bus og metro system er kendt som Mass Rapid Transit (MRT) for at gå temmelig godt overalt på øen for udvalgte seværdigheder. En dejlig ting ved Singapore er, at det er temmelig kompakt og let at komme rundt. Det vil ikke tage lang tid at se alle de seværdigheder og attraktioner man ville være interesseret i så selv et par dage er alt som det kunne ønskes. Singapore vil være den meget tiltrængte ændring af tempo i en længere hektisk sydøst asiatiske tour.

Gode ​​ting at vide om Singapore

Singapore er det perfekte rejsemål for turister, der søger afslapning, fred og ro. Den diamant-formede ø Singapore er en storslået oase af eksotisk vegetation, bestående af forskellige storslåede arter af planter. Skønheden i botaniske haver og parker, der findes i Singapore er kendt over hele verden. Et af de mest skattede Singapore steder af interesse er det National Orchid Garden, som indeholder en imponerende samling af mere end 3000 arter af orkideer, nogle af dem vokser kun på denne særlige ø.

Beliggende i det sydøstlige region af det asiatiske kontinent, Singapore er et meget vigtigt centrum for handel og turisme. Singapore kommunikerer med Malaysia gennem et sæt af broer, mens adgangen til de omkringliggende øer i det indonesiske øhav lettes ved tilstedeværelsen af ​​mange færge havne langs de kystnære områder, færger giver et hurtigt transportmiddel ad søvejen. En stor center for turisme, Singapore har også et udvidet og moderne netværk af flyselskaber, lette turisternes adgang på øen med fly.

De store, smukke strande findes på øen er en stor Singapore attraktion. Den tropiske klima i Singapore gør øen den bedste destination for mennesker, der søger efter en uforglemmelig ferie ved stranden. Strandene i Singapore er pakket med turister over hele varigheden af ​​året, da øen bevarer sin varme klima uanset årstiden. Den eneste hindring for turister, der nyder solbadning og svømning er tropisk regn, som befugter overfladen af ​​øen i korte, sporadiske byger. Men den gode nyhed er, at regnen overvejende falder i efteråret og vinteren, mere sjældent brusebad øen Singapore i løbet af foråret og sommeren.

En meget berømt Singapore sted af interesse er verdens første åbne zoo, som skærmer for en bred vifte af arter karakteristiske for forskellige geografiske områder. Den zoologiske have fundet i Singapore er en stor attraktion for turister, giver de besøgende mulighed for nøje at følge de forskellige dyrearter i læ af øen. I modsætning til konventionelle zoologiske haver, er den zoologiske have i Singapore ikke nøjes dyr inde bure. De simulerede miljøer og landskaber selv adskille de arter, der vokser her, mens yderligere menneskeskabte barrierer forhindre besøgende i at komme for tæt fra dyrene.

Bortset fra disse fælles attraktioner er de gamle kulturelle og religiøse monumenter findes på øen også vigtige grunde til at besøge Singapore. Yderligere Singapore steder af interesse såsom Thian Hock Keng Temple, helligdomme bygget til ære for Ma Po Cho – mor til den himmelske Sages og overflod af andre religiøse monumenter og statuer gør øen Singapore en passende destination for turister på jagt efter mystiske steder. Uanset om du beslutter dig for at besøge Singapore for sine solrige strande, den pragt af sine haver eller de spændende gamle orientalske tilbedelse websteder, der findes på øen, en ferie i denne del af verden er absolut en unik og uforglemmelig oplevelse!